Ako sa zbaviť opakovaných zápalov močových ciest?
Dobrý večer, mali ste niektorá problémy s opakovaným zápalom močových ciest s baktériou e-coli? Viete mi poradiť ako sa toho zbaviť? Chodim aj na výplach mechúra a vrátilo sa mi to naspäť.
@palculienka40 urovaxom beriem a kaupicnku mám tiež kúpenú momentálne ešte doberam zlatobyl a prejdem na kapucinku, ale zatiaľ nevidím nejakú úľavu. Jedine kedy som cítila úľavu bolo po hospitalizácii keď mi dávali tekuté antibiotiká do žily 😌
@sprlakovaveja skus napisat na stranku test dobry jazyk. Ked som si nevedeka dat rady pomohli. Odpoveda mudr. velmi rychlo.
@palculienka40 dobre vyskúšam ďakujem
@sprlakovaveja vypises dotaznik a postupujes podla navodu a rychlo odpovedaju. Len ja som si objednavala veci postupne kebo napise liecbu na tri mesiace.
@sprlakovaveja ahoj ,ja som mala ecoli a enterococus súčasne 😐Trvalo to pol roka kým som sa z toho vymotala.A mne to prišlo ako nekonečno 🫣.Ja som to mala aj v močových ale pozitívne aj na gynde 😖.Vybrala som asi 4 druhý ATB .Prešlo.Odvtedy sa to nevrátilo .Aleeeee.Tu prichádza ale .Môj manžel musel ísť tiež na ster a tiež sa preliečiť.Pretoze pokiaľ som sa len preliecovala ja ,nestačilo to.Odvtedy si veľmi potrpíme na čistotu pri intímnom živote .
@sprlakovaveja a autovakcinu ti doktor nenavrhol? Že by ti vyrobili?
@anos18 nie
@sprlakovaveja tak to by si sa mala informovať. Presne z tvojej baktérie vyrobia pre teba autovakcinu
napis mi SS 🫶
@anos18 a to kde??? Koho mam kontaktovať?
@alenacseto myslím, že to rieši imunolog. Spýtaj sa prípadne urológa, ale myslím,že autovakcinu dáva vyrábať pre teba na mieru imunolog
@alenacseto myslím, že to rieši imunolog. Spýtaj sa prípadne urológa, ale myslím,že autovakcinu dáva vyrábať pre teba na mieru imunolog
@anos18 autovakcinu vyraba MUDr.Poľanová, sídli v Šarišských Michaľanoch. Postup taký, že v prípade akútneho ochorenia, kde kultivácia je pozitívna na e colli sa v labáku vykultivované kmene zašlú pani dr a ona z toho vyrobí autovakcínu..poplatok je 240 e, vakcína sú 4 dávky a piata tzv booster dávka. Telefonický kontakt na pani dr..0949813459 vysvetlí všetko, čo je potrebné.Autovakcína je možná aj pri iných druhoch ochoreniach...napr. pri enterokokoch, streptokokoch a pod.
@anos18 autovakcinu vyraba MUDr.Poľanová, sídli v Šarišských Michaľanoch. Postup taký, že v prípade akútneho ochorenia, kde kultivácia je pozitívna na e colli sa v labáku vykultivované kmene zašlú pani dr a ona z toho vyrobí autovakcínu..poplatok je 240 e, vakcína sú 4 dávky a piata tzv booster dávka. Telefonický kontakt na pani dr..0949813459 vysvetlí všetko, čo je potrebné.Autovakcína je možná aj pri iných druhoch ochoreniach...napr. pri enterokokoch, streptokokoch a pod.
@iva9967 no lenže ja to musím riešiť aj tak cez svoju imunologičku, nie?
@iva9967 no lenže ja to musím riešiť aj tak cez svoju imunologičku, nie?
@anos18 podla mna nemusis chodit k imunologičke si samoplatca teda nepotrebujes odporucanie, jedine co potrebujes je pri akutnom probleme odber moču alebo ster z moč.rury alebo pošvy (podla toho aky je problem), a ten nasledne so ziadankou od dr Poľanovej zaslat do labaku, labak vykultivovane kmene zasle dr.Polanovej a ona z toho vyrobi autovakcinu...ak mad nejake otazky volaj priamo dr.Polanovej
@sprlakovaveja za mňa píla som vodu Fatru ,vývar z petržlenovej vňate,žiadne tangá ale klasické bavlnené nohavicky .Po sexe sa hneď ísť vyčítať a aj osprchovať. Probiotika pre čreva a žalúdok .
@iva9967 kontaktovala som dnes pani doktorku, tak uvidím. Zasa mám problémy a už som z toho zufala

@sprlakovaveja urovaxim mi davala urologicka a blockurima. Chvalia si aj kapucinku.