icon

Ako sa zbavit vysokorizikového HPV?

19. aug 2022

Mam 40, 6 rocneho chlapceka, biopsia CIN 2/3. Cakam na leep. Hpv plus 2 roky... Leep som mala robeny pred dvomi rokmi, kontrolne cyto CIN 1... Zacala som brat vytazok z hub, co este robit? Dakujem. Bojim sa.

stellarstar
19. aug 2022

Mam 40+ a žijem s hpv už roky, pred 2 r robená konizácia aj kyretáž, kontrolné výsledky ok, akurat pred mesiacom som začala brať indonal 3c. Zbaviť sa ho nezbavíš

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
19. aug 2022

Ja som 20 r nemala žiadne príznaky, mam tiež vysokorizikového, on bude vždy prítomný. Až pred 2 r som mala cyto CIN 3x. Jedine čo môžeš urobiť je posilniť imunitu.

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
19. aug 2022

Bola si aj na imunologií a brali ti krv na imunitu? Ja tam chodím každé 3 m ( kvôli inej dg týkajúcej sa imunity ) a viem z ktorého čo chýba a čo nie. Tie bolesti mohli byť nežiaduce účinky

nevenka
19. aug 2022

Ja dost ficim celkovo na hubach z Mycomedica, maju aj poradnu, s tymto HPV nemam skusenosti, ale hovorila mi tam lekarka, co sa venuje cinskej medicine, ze celkovo Coriolus je vyborny proti roznym patogenom. Skus si tu poradnu najst, mohlo by to daco spravit...😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
19. aug 2022

Ja tiež nie, žijem v AT. Keď o imunológií nebol reč odkiaľ môžeš vedieť ze máš imunitu ok? V ktorej krajine žiješ? Možno by som vedela ďalej poradiť kam máš ísť

lasoli
19. aug 2022

a konizaciu si preco nedas urobit?

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
19. aug 2022

Ty si už mala konizáciu pred 2 r?

20erika07
19. aug 2022

Po predoslej konizacii si mala ake vysledky ? Odstranili urcite vsetko?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
neve555
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
5. nov 2024

@anonym Ale máš skúsenosti s užívaním AHCC? V inej diskusii som čítala, že ho užívaš.