icon

Ako si oddialiť menštruáciu bez liekov?

4. júl 2025

Baby ako si mozem oddialiť menzes ? V nedelu mame ist k moru a mne akurat vychadzaju … tabletky nechcem nejake ,,babské,, rady? Co vam zafungovalo?

andreakotesova
4. júl 2025

Dám tampon a idem. Nikdy mi to nerobilo problém. Ani na dovolenke.

autor
4. júl 2025
@andreakotesova

Dám tampon a idem. Nikdy mi to nerobilo problém. Ani na dovolenke.

@andreakotesova no ja po porode tampon nemozem mat ..tiez dovtedy som nemala problem ..takze asi tak..

andreakotesova
4. júl 2025

Babské rady nepomôžu. Kup si teda menštruačné plavky. Aspoň dvoje.

autor
4. júl 2025
@andreakotesova

Babské rady nepomôžu. Kup si teda menštruačné plavky. Aspoň dvoje.

@andreakotesova dnes nestiham v sobotu sviatok a v nedelu ideme

andreakotesova
4. júl 2025

Tak potom nič (ked nemozes tampon, nemozes asi ani kalisok). Citrón ti možno pomôže na par hodín.

mogaa
4. júl 2025

babské rady nepomôžu....odporúčal sa citrón, ale určite to nebude o týždeň a ani to že denne vypiješ šťavu z 1 citróna....ale možno by to pomohlo oddialiť aby si nedostala počas cesty.....ak nemôžeš tampony potom jedine tie menštruačné plavky a tie kúpiš aj v drogérii a aj na dovolenke...

parvinka0001
4. júl 2025

Ascorutin

mogaa
4. júl 2025
@parvinka0001

Ascorutin

@parvinka0001 ten je aby nepraskali žilky, ale na oddialenie veľmi nepomôže🙂

paulinkaa2
4. júl 2025

Nepomôže nic len tbl od gynekologa. Ale vieš ich zmiernit ked budes pit vela vody a citronovu stavu alebo vitamín C

parvinka0001
4. júl 2025
@mogaa

@parvinka0001 ten je aby nepraskali žilky, ale na oddialenie veľmi nepomôže🙂

@mogaa mne pomohol vždy aj keď už som mala hneď mi ju zastavil

januska12323
4. júl 2025

Citrón a vitamín C vie len zmierniť. Nevedela si kedy bude dovolenka?

jaskolka
4. júl 2025

Nijako, žiadne "babské"recepty zaručené nie sú . Proste buď lieky od gynekológa alebo,ak nemôžeš tampóny či kalisok,si dáš menštruačné plavky a hotovo.

ruxandra
4. júl 2025
@januska12323

Citrón a vitamín C vie len zmierniť. Nevedela si kedy bude dovolenka?

@januska12323 ako sa dá toto naplánovať? Ja som plánovala dovolenku o pár mesiacov skor, presne aby mi to tam nevyšlo a zrazu jeden mesiac som mala stresy a dostala som o tyzden skor a teraz keď to pozerám v appke, tak sa mi to pekne prepocitalo a vyjde rovno na dovolenku. Nie každý plánuje dovolenku dva týždne pred cestou..

micusa2222
4. júl 2025

veruže nič...čo by zafungovalo bez tabletiek...

januska12323
4. júl 2025
@ruxandra

@januska12323 ako sa dá toto naplánovať? Ja som plánovala dovolenku o pár mesiacov skor, presne aby mi to tam nevyšlo a zrazu jeden mesiac som mala stresy a dostala som o tyzden skor a teraz keď to pozerám v appke, tak sa mi to pekne prepocitalo a vyjde rovno na dovolenku. Nie každý plánuje dovolenku dva týždne pred cestou..

@ruxandra je piatok a odchádzajú v nedeľu, určite aspoň týždeň vedela ako jej to vychádza a mohla skúsiť lieky alebo kúpiť plavky. Teraz už neviem čo stihne. Ja plánujem dovolenku presne na MS, o pár mesiacov sa to vždy nejak posunie a práve vtedy nemám 😁 alebo rátam s tým. Babské rady mi pomohli maximálne o dva dni, aj to bola zrejme náhoda.

ruxandra
4. júl 2025
@januska12323

@ruxandra je piatok a odchádzajú v nedeľu, určite aspoň týždeň vedela ako jej to vychádza a mohla skúsiť lieky alebo kúpiť plavky. Teraz už neviem čo stihne. Ja plánujem dovolenku presne na MS, o pár mesiacov sa to vždy nejak posunie a práve vtedy nemám 😁 alebo rátam s tým. Babské rady mi pomohli maximálne o dva dni, aj to bola zrejme náhoda.

@januska12323 máš pravdu. Inak toto mas super nápad, ze plánovať to na MS a ono sa to potom este poposuva, to mi nikdy takto nenapadlo 😁👍