Ako si oddialiť menštruáciu bez liekov?
Baby ako si mozem oddialiť menzes ? V nedelu mame ist k moru a mne akurat vychadzaju … tabletky nechcem nejake ,,babské,, rady? Co vam zafungovalo?
Dám tampon a idem. Nikdy mi to nerobilo problém. Ani na dovolenke.
@andreakotesova no ja po porode tampon nemozem mat ..tiez dovtedy som nemala problem ..takze asi tak..
Babské rady nepomôžu. Kup si teda menštruačné plavky. Aspoň dvoje.
@andreakotesova dnes nestiham v sobotu sviatok a v nedelu ideme
Tak potom nič (ked nemozes tampon, nemozes asi ani kalisok). Citrón ti možno pomôže na par hodín.
babské rady nepomôžu....odporúčal sa citrón, ale určite to nebude o týždeň a ani to že denne vypiješ šťavu z 1 citróna....ale možno by to pomohlo oddialiť aby si nedostala počas cesty.....ak nemôžeš tampony potom jedine tie menštruačné plavky a tie kúpiš aj v drogérii a aj na dovolenke...
Nepomôže nic len tbl od gynekologa. Ale vieš ich zmiernit ked budes pit vela vody a citronovu stavu alebo vitamín C
@parvinka0001 ten je aby nepraskali žilky, ale na oddialenie veľmi nepomôže🙂
@mogaa mne pomohol vždy aj keď už som mala hneď mi ju zastavil
Nijako, žiadne "babské"recepty zaručené nie sú . Proste buď lieky od gynekológa alebo,ak nemôžeš tampóny či kalisok,si dáš menštruačné plavky a hotovo.
Citrón a vitamín C vie len zmierniť. Nevedela si kedy bude dovolenka?
@januska12323 ako sa dá toto naplánovať? Ja som plánovala dovolenku o pár mesiacov skor, presne aby mi to tam nevyšlo a zrazu jeden mesiac som mala stresy a dostala som o tyzden skor a teraz keď to pozerám v appke, tak sa mi to pekne prepocitalo a vyjde rovno na dovolenku. Nie každý plánuje dovolenku dva týždne pred cestou..
@januska12323 ako sa dá toto naplánovať? Ja som plánovala dovolenku o pár mesiacov skor, presne aby mi to tam nevyšlo a zrazu jeden mesiac som mala stresy a dostala som o tyzden skor a teraz keď to pozerám v appke, tak sa mi to pekne prepocitalo a vyjde rovno na dovolenku. Nie každý plánuje dovolenku dva týždne pred cestou..
@ruxandra je piatok a odchádzajú v nedeľu, určite aspoň týždeň vedela ako jej to vychádza a mohla skúsiť lieky alebo kúpiť plavky. Teraz už neviem čo stihne. Ja plánujem dovolenku presne na MS, o pár mesiacov sa to vždy nejak posunie a práve vtedy nemám 😁 alebo rátam s tým. Babské rady mi pomohli maximálne o dva dni, aj to bola zrejme náhoda.
@ruxandra je piatok a odchádzajú v nedeľu, určite aspoň týždeň vedela ako jej to vychádza a mohla skúsiť lieky alebo kúpiť plavky. Teraz už neviem čo stihne. Ja plánujem dovolenku presne na MS, o pár mesiacov sa to vždy nejak posunie a práve vtedy nemám 😁 alebo rátam s tým. Babské rady mi pomohli maximálne o dva dni, aj to bola zrejme náhoda.
@januska12323 máš pravdu. Inak toto mas super nápad, ze plánovať to na MS a ono sa to potom este poposuva, to mi nikdy takto nenapadlo 😁👍

Dám tampon a idem. Nikdy mi to nerobilo problém. Ani na dovolenke.