Ako užívať Noretisteron na oddialenie menzesu?
Dakujem za odpovede.
Pribalovy leták. Je tam postup 😂 tuším že to je nejaké tri dni od predpokladanej ms, alebo tak nejak a dovtedy, dokedy potrebuješ oddialiť.
Mne moja lekarka povedala ze nie je dobre ju oddialit, alebo nemat vobec ten mesiac ale vyvolat si ju skor. Brala som ho 9 dni, potom pauza a dostala som menzes do 2 dni. Musis si to vyratat aby ti to vyslo ako potrebujes. Vyhnes sa tak aj prekvapeniu ako moja mama ze brala aj tak dostala menzes.
@pininka1 tak ja si ju potrebujem oddialit dostala som ponyt dovolenky na buduci tyzden kedy akurat mam dostať... ano mne to tiez tak povedala dr 3 dni pred zacatim 1-0-1..
No uz nemas inu moznost potom, len brat tak ako ti kazala resp ako je v letaku.
Doktorka ti povedala ako uzivat, mas to tak isto napisane aj v pribalovom letaku a este tu sa pytas.. ved mas este dost casu, co ti nevyhovuje na 1-0-1 3dni pred?
Ako sa da vyvolat menstruacia skor (bez navstevy gynekologa)? Norethisteron len predlzi cyklus, menstruaciu nepreskoci, to by ho zena musela uzivat cely mesiac 🤷🏻♀️
Aj tak môžeš dostať vl.skusenost.Nie menzes, ale spinenie brucho nafúknuté nervy ešte väčšie.Ale núdzovo vyskúšaj.Je to tak ako píšeš, ako píšu v letáku, ako povedala lekárka, ako rádia baby🙂keď prídeš na iný spôsob daj vedieť.Tiez si ho idem po 3 r dat mám ten istý problém, že na prázdniny mi vyjde menzes
Jednu rano a jednu večer ale zacala som pre istotu 5 dni pred ale zle mi s tych tabletiek bolo kvalitne cely čas a potom ten menzes fu....keby mam na vyber teraz radšej posuniem dovolenku ale asi nemáš tu možnosť
@anavixy ja som nepisala ze mi nieco nevyhovuje alebo chcem preskocit ms ..
@esmeronka v minulosti som uz ich raz mala a nebolo mi nic .. teraz po druhýkrát.. dnes rano som si dala prvu tak uvidime ci zaberie ... a este otazka ked vysadim hned na druhy den ich dostanem ?
Ja viem ze si nepisala ze ti nevyhovuje, len neviem z akeho ineho dovodu sa potrebujes pytat cudzich laikov, ked mas jasne instrukcie z odbornych zdrojov.
A to vynechaniea posunutie ti pisala pani v inom komentari, ze to nie je dobre, ze si ju mas vyvolat skor, preto som pisala, ze to ze niekto berie norethisteron neznamena ze nebude mat v tom cykle menzes (ved sama pisala ze ho brala, tak nvm naco ti dava take info).
V pribalovom letaku mas inak vsetko, co sa tu pytas, citala si ho? Menzes dostanes 2-4 dni po vynechani 🤷🏻♀️
Ja som po 3-4 dňoch dostala ako som vysadila nepamätam si presne ale hneď to nebolo

V pribalovom letaku to nie je napisane?