Ako vyliečiť HPV vírus efektívne?
Čo vám na to pomohlo ? Nemám hpv 16 ani 18 no neviem presne aký no tieto to nie sú..a chcem sa vás opýtať čo vám na to zabralo mne kazala brat papilocare a hpvirin no z papolocaru som mala neskutočne bolesti brucha po čase a hpvirin je chuťovo otrasný teda aspoň pre mňa no beriem ho
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/hpv-virus-liecba/
Posielam Ti link, kde nájdeš k tomu diskusiu.
Mne pomohol Indol3c. Po troch mesiacoch užívania som mala negatívne výsledky. Treba ale liečiť aj partnera a vyhýbať sa sexuálnemu styku.
Indol3c
Ženy mali ste aj nejake priznaky??
Od decembra cakam výsledky a musim ist opat na vyter kedze nejaký problém mali v labaku🤦♀️
@zuzkaa1991 bez príznakov
Ja som brala Indonal Partner a reishi. Príznaky som nemala vôbec žiadne.
@zuzkaa1991 ja som mala časté mykozy
Ahaaa.....mne cytologia vysla zle ale viem ze.mi bralo v 2016.na virus a bol neg to vtedy tiez bola cytologia zle preto sa.pytam.ci su priznaky co.mam očakávať 😇
@zuzkaa1991 a ešte som mala slabú imunitu veľmi takže ak aj vy máte slabšiu je šanca že to máte
Ja nemam žiadny problém našťastie
Skor ine veci ako tetania krčná atd ;) ale.co sa.tyka imunity je vsetko zatial ok aj z gynekológickeho.hladiska.nemam.problemy len cytologia vysla zla...ale to som.mala.aj pred par.rokmi zlu tiez som chodila kazdych 6m ja kontroly potom tehu s potratom.a bolo.ok.az do teraz....

Mate nejake priznaky?aj?