Ako zastaviť menštruáciu?
Ahojte,vedeli by ste mi poradiť niečo na zastavenie menštruácie?idem na víkend relaxovať,len zrovna mi to vychádza, keď není treba .ďakujem
@zobaka podla pribaloveho letaku vzdy idem, najmenej 3 dni pred ocakavanou MS treba zacat brat, kazdy asi moze mat inu reakciu a vedlajsie ucinky (aj podla pribaloveho letaku), aj tu co citam na forach od nich niekto nic a iny dost zle, ja som si teraz v januari posuvala, nemala som ziadne neziaduce, cyklus sa mi nerozhadzal ale teda asi 1.5 tyzdna po vysadeni, sa mi celkom vyhadzala brada, co nezvykne, nikdy, ci to bolo tym alebo niecim inym tazko povedat
@zobaka no je to asi riadny hormonalny koktejl, tiez si to davam vo vynimocnych pripadoch, lebo podobne ako ty prve dva dni mam hrozne, by som len lezala a oblepila sa cela 😵💫 a nechcela som si pokazit celu lyzovacku, asi som dobre obisla, akurat teda ta brata vyzerala ako v puberte
@1lienka1983 noretisteron, tusim som ho brala tyzden pred ms, 2x denne ale tak mi rozhadzal cyklus 🤦♀️ ze som sa polroka dostavala z toho
@1lienka1983 a nemáte niekto na predaj tie tabletky prosím?

Norethisteron? Ziadne ine babske rady za mna nefunguju 🙂 a su tak 50/50 ci oddialia alebo nie, hovori sa, ze zvysene C si davat napr.