Ako zastaviť menštruáciu počas pobytu v prírode?
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, či by sa nejako dali zastaviť ženské problémy? Nakoľko cez víkend budem celý čas v lese a tam na hygienu nebudem ani čas, ani priestor, tak by som si rada vypočula riešenie aj ak nahodou nie su.
Mala si minulý týždeň volať svojej gynek. prepísala by ti lieky
Teraz je už neskoro
@veronika_bb Norethisteron do 2-3 dni zastaví menzes
No a čo v lese nevieš vymeniť vložky? :D Alebo si daj tie nohavičky a hotovo. Medzi kríkmi vymeníš 😂😂😂😂😂😂
Tak problémy alebo normálna menštruácia? Teraz už nič len sa dopovať citrónom a dúfať, že nebude silná.
Zabal si vlhcene obrusky na intimnu hygienu, vlhcene obrusky na ruky, vlozky alebo tampony a male sacky na pouzite. Zajdes za kriky, utries ruky do obruska, potom vonkajsie rodidla, vytiahnes, zalozis cisty, utries rodidla, potom ruky a vsetko pouzite strcis do sacka, zaviazes, strcis do ruksaku a doma vyhodis do komunalneho odpadu.
@veronika_bb ooooo prva zena co isla do lesa s menstruaciou. Pre pana jana
@veronika_bb ooooo prva zena co isla do lesa s menstruaciou. Pre pana jana
@really8 velmi vtipne. Ako zena, mala by ste vediet ze kazdy si ich preziba inak. V mojom pripade som musela skorej opustit pracu, kvoli silnym bolestiam. A ro mi este nezacali. Takze si len domyslite ake ich budem mat o par dni.
@really8 velmi vtipne. Ako zena, mala by ste vediet ze kazdy si ich preziba inak. V mojom pripade som musela skorej opustit pracu, kvoli silnym bolestiam. A ro mi este nezacali. Takze si len domyslite ake ich budem mat o par dni.
@veronika_bb tak tam nechoď, keď to máš také zlé.
Mala si minulý týždeň volať svojej gynek. prepísala by ti lieky
Teraz je už neskoro
@pribinak dakujem za info. Bohuzial mi aplikacia hlasila menstruaciu az na buduci tyzden. Nie je to najidealnejsia situacia a nemala som ako s tym pocitat, no aj tak vam dakujem.
🙈ako môže niekto napisat ženské problémy na niečo čo je sučast ženy
nijak sa nedá zastavit , maximalne citron pit
ked mám menzes fungujem normálne , máme tolko vychytaviek teraz ,
@sara07 bohuzial, pre mna tieto vychytavky ako su menstruacnie spodne pradlo a ine riesenia nefunguju. Ale dakujem.
No a čo v lese nevieš vymeniť vložky? :D Alebo si daj tie nohavičky a hotovo. Medzi kríkmi vymeníš 😂😂😂😂😂😂
@sisska96 nohavicky nefunguju. V lese budeme vo velkej skupine a budeme pozorovat zvierata ako su medvede. Urcite bude mozne si vlozku vymenit, no ja by som chcela pocut aj ine riesenia na moju situaciu.
@veronika_bb tak tam nechoď, keď to máš také zlé.
@letfenixa rozmyslala som nad tym, no najprv by som si chcela vypocut riesenia od vas zien
@sisska96 nohavicky nefunguju. V lese budeme vo velkej skupine a budeme pozorovat zvierata ako su medvede. Urcite bude mozne si vlozku vymenit, no ja by som chcela pocut aj ine riesenia na moju situaciu.
@veronika_bb No a kde budete cikať či kakať? Však hádam niekam musíte ísť na WC
@veronika_bb Ahoj Veronika, ked ti maju dojst dni prave na ten vikend, kedy mas byt v lese, tak preco to nezrusis, ked vies ake ich mavas silne a bolestive? Ja tiez mam vtedy krce a prve 3 dni dost silne a prave preto na tie dni neplanujem nic take, kde by sa nedala poriesit hygiena. Ved ked tam ides na nejaku chatu, tam nebude wc, kde sa vies aspon "prebalit"? A na bolesti ti nieco zabera, ked si das? -lebo byt cely vikend v bolestiach v prirode, to ani nema vyznam ist, ked budes ubolena a plus to co opisujes.
Ked mávaš bolestivú a silnú menštruáciu tento pobyt by som zrušila 🙂 Neviem si predstaviť veľké bolesti, nekomfort, pocit, že som pretiekla už hádam aj na bundu a do toho chlad lesa, možno dážď alebo pohyb do kopcov, no neviem asi by som z toho nemala príjemný zážitok pobytu v prírode.
@veronika_bb noooo pozorovat medvede s menstruaciou. Odvazna. Tam by ma nikto nedostal.
Neláka krv zvieratá niektoré?
@veronika_bb pozorovať medvede s takou silnou menštruáciou? Ja by som to zrušila, život mi je prednejší ako medvede.
@veronika_bb Tak tam nechoď. O nič neprídeš
@veronika_bb silne bolesti ktoré su až také že je nutné opustit prácu sa v dnešnej dobe daju celkom dobre upravit len treba nájst vhodného dokora
ako je prvy prispevok napísany tak ti tu odpisujeme, začni u seba ...
ak popisuješ svoj priebeh, problémy takto aj u mudr ,tak potom to aj tak ...
v prvom príspevku nespominaš bolesti
,na ten zvyšok ti tu baby odpovedali
ked je silny menzes dá sa to skombinovat rôzne, nie je to len o prádle
doporučujem si nájst kvaltineho lekara ak sú také bolesti ešte pred , dost často sa daju zmiernit a to ti tu na mk nevyriešime

🙈ako môže niekto napisat ženské problémy na niečo čo je sučast ženy
nijak sa nedá zastavit , maximalne citron pit
ked mám menzes fungujem normálne , máme tolko vychytaviek teraz ,