icon

Ako zastaviť menštruáciu počas pobytu v prírode?

veronika_bb
20. nov 2025

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, či by sa nejako dali zastaviť ženské problémy? Nakoľko cez víkend budem celý čas v lese a tam na hygienu nebudem ani čas, ani priestor, tak by som si rada vypočula riešenie aj ak nahodou nie su.

sara07
20. nov 2025

🙈ako môže niekto napisat ženské problémy na niečo čo je sučast ženy
nijak sa nedá zastavit , maximalne citron pit
ked mám menzes fungujem normálne , máme tolko vychytaviek teraz ,

pribinak
20. nov 2025

Mala si minulý týždeň volať svojej gynek. prepísala by ti lieky
Teraz je už neskoro

anonym_506224
20. nov 2025

@veronika_bb Norethisteron do 2-3 dni zastaví menzes

sisska96
20. nov 2025

No a čo v lese nevieš vymeniť vložky? :D Alebo si daj tie nohavičky a hotovo. Medzi kríkmi vymeníš 😂😂😂😂😂😂

januska12323
20. nov 2025

Tak problémy alebo normálna menštruácia? Teraz už nič len sa dopovať citrónom a dúfať, že nebude silná.

viestta
20. nov 2025

Zabal si vlhcene obrusky na intimnu hygienu, vlhcene obrusky na ruky, vlozky alebo tampony a male sacky na pouzite. Zajdes za kriky, utries ruky do obruska, potom vonkajsie rodidla, vytiahnes, zalozis cisty, utries rodidla, potom ruky a vsetko pouzite strcis do sacka, zaviazes, strcis do ruksaku a doma vyhodis do komunalneho odpadu.

really8
20. nov 2025

@veronika_bb ooooo prva zena co isla do lesa s menstruaciou. Pre pana jana

veronika_bb
autor
20. nov 2025
@really8

@veronika_bb ooooo prva zena co isla do lesa s menstruaciou. Pre pana jana

@really8 velmi vtipne. Ako zena, mala by ste vediet ze kazdy si ich preziba inak. V mojom pripade som musela skorej opustit pracu, kvoli silnym bolestiam. A ro mi este nezacali. Takze si len domyslite ake ich budem mat o par dni.

letfenixa
20. nov 2025
@veronika_bb

@really8 velmi vtipne. Ako zena, mala by ste vediet ze kazdy si ich preziba inak. V mojom pripade som musela skorej opustit pracu, kvoli silnym bolestiam. A ro mi este nezacali. Takze si len domyslite ake ich budem mat o par dni.

@veronika_bb tak tam nechoď, keď to máš také zlé.

veronika_bb
autor
20. nov 2025
@pribinak

Mala si minulý týždeň volať svojej gynek. prepísala by ti lieky
Teraz je už neskoro

@pribinak dakujem za info. Bohuzial mi aplikacia hlasila menstruaciu az na buduci tyzden. Nie je to najidealnejsia situacia a nemala som ako s tym pocitat, no aj tak vam dakujem.

veronika_bb
autor
20. nov 2025
@sara07

🙈ako môže niekto napisat ženské problémy na niečo čo je sučast ženy
nijak sa nedá zastavit , maximalne citron pit
ked mám menzes fungujem normálne , máme tolko vychytaviek teraz ,

@sara07 bohuzial, pre mna tieto vychytavky ako su menstruacnie spodne pradlo a ine riesenia nefunguju. Ale dakujem.

veronika_bb
autor
20. nov 2025
@sisska96

No a čo v lese nevieš vymeniť vložky? :D Alebo si daj tie nohavičky a hotovo. Medzi kríkmi vymeníš 😂😂😂😂😂😂

@sisska96 nohavicky nefunguju. V lese budeme vo velkej skupine a budeme pozorovat zvierata ako su medvede. Urcite bude mozne si vlozku vymenit, no ja by som chcela pocut aj ine riesenia na moju situaciu.

veronika_bb
autor
20. nov 2025
@letfenixa

@veronika_bb tak tam nechoď, keď to máš také zlé.

@letfenixa rozmyslala som nad tym, no najprv by som si chcela vypocut riesenia od vas zien

sisska96
20. nov 2025
@veronika_bb

@sisska96 nohavicky nefunguju. V lese budeme vo velkej skupine a budeme pozorovat zvierata ako su medvede. Urcite bude mozne si vlozku vymenit, no ja by som chcela pocut aj ine riesenia na moju situaciu.

@veronika_bb No a kde budete cikať či kakať? Však hádam niekam musíte ísť na WC

anonym_1df711
20. nov 2025
@veronika_bb

@veronika_bb Ahoj Veronika, ked ti maju dojst dni prave na ten vikend, kedy mas byt v lese, tak preco to nezrusis, ked vies ake ich mavas silne a bolestive? Ja tiez mam vtedy krce a prve 3 dni dost silne a prave preto na tie dni neplanujem nic take, kde by sa nedala poriesit hygiena. Ved ked tam ides na nejaku chatu, tam nebude wc, kde sa vies aspon "prebalit"? A na bolesti ti nieco zabera, ked si das? -lebo byt cely vikend v bolestiach v prirode, to ani nema vyznam ist, ked budes ubolena a plus to co opisujes.

anonym_5792ae
20. nov 2025

Ked mávaš bolestivú a silnú menštruáciu tento pobyt by som zrušila 🙂 Neviem si predstaviť veľké bolesti, nekomfort, pocit, že som pretiekla už hádam aj na bundu a do toho chlad lesa, možno dážď alebo pohyb do kopcov, no neviem asi by som z toho nemala príjemný zážitok pobytu v prírode.

really8
20. nov 2025
@veronika_bb

@veronika_bb noooo pozorovat medvede s menstruaciou. Odvazna. Tam by ma nikto nedostal.

anonym_302648
20. nov 2025

Neláka krv zvieratá niektoré?

januska12323
20. nov 2025
@veronika_bb

@veronika_bb pozorovať medvede s takou silnou menštruáciou? Ja by som to zrušila, život mi je prednejší ako medvede.

sisska96
20. nov 2025
@veronika_bb

@veronika_bb Tak tam nechoď. O nič neprídeš

sara07
20. nov 2025
@veronika_bb

@veronika_bb silne bolesti ktoré su až také že je nutné opustit prácu sa v dnešnej dobe daju celkom dobre upravit len treba nájst vhodného dokora
ako je prvy prispevok napísany tak ti tu odpisujeme, začni u seba ...
ak popisuješ svoj priebeh, problémy takto aj u mudr ,tak potom to aj tak ...
v prvom príspevku nespominaš bolesti
,na ten zvyšok ti tu baby odpovedali
ked je silny menzes dá sa to skombinovat rôzne, nie je to len o prádle
doporučujem si nájst kvaltineho lekara ak sú také bolesti ešte pred , dost často sa daju zmiernit a to ti tu na mk nevyriešime