icon

Ako zastaviť menštruáciu pred víkendom?

27. dec 2025

Prosím vás potrebujem radu. Ráno idem s novým priateľom na chatu, ku kamarátovi. Už by sa aj k niečomu schylovalo, ale dostala som teraz menzes. Nechcem pokaziť celý víkend.... Prosím vás pekne nedá sa to nejak zastaviť/oddialiť? Nejaká tabletka?
Mám 21r

enmery
27. dec 2025

@anonym_autor Ja Ti poradím inak, ak to chceš oddiaľovat kvôli novému frajerovi, aby sa náhodou neurazil, že zasuvanie nebude, tak je to pako a taky Ti nestojí ani za pohľad...

anonym_af2693
27. dec 2025

@anonym_autor uz si menzes dostala, uz menzes nezrusis, aspon si preveris, ci novy frajer je charakter

januska12323
27. dec 2025

Vedela si kedy dostaneš už s tým nič nespravíš. Frajerovi oznám, že si žena a ak to jemu alebo tebe vadí ostaň radšej doma.

really8
27. dec 2025

@anonym_autor 21r? Vazne? Vazne? Vaaaazne? Proste ju vypnes. Tlacitko hned vedla toho kde si vypla hlavu. Je to tvoja prva menstruacia?

mogaa
27. dec 2025

menštruácia sa dá oddialiť, ale nie zrušiť ak ju už máš....a prepáč, ale toto by si v tvojom veku už vedieť mohla.....frajerovi povedz že si dostala a buď počká alebo nech ide kade-ľahšie....inak sexovať sa dá aj cez menzes ak máš slabý a nebude to vám obom vadiť....

mogaa
27. dec 2025

dať sa dá, ale ak to má byť prvý krát, tak ani mu to nehovor🙂

anonym_a5d4bf
27. dec 2025
@enmery

@anonym_autor Ja Ti poradím inak, ak to chceš oddiaľovat kvôli novému frajerovi, aby sa náhodou neurazil, že zasuvanie nebude, tak je to pako a taky Ti nestojí ani za pohľad...

@enmery súložiť sa dá aj počas menštruácie. Stačí použiť kondóm, ktorý je s novým frajerom aj tak odporúčaný.

enmery
27. dec 2025
@anonym_a5d4bf

@enmery súložiť sa dá aj počas menštruácie. Stačí použiť kondóm, ktorý je s novým frajerom aj tak odporúčaný.

@anonym_a5d4bf Mne to písať nemusíš, ja som tému nezaložila, len odpovedala na ehm, otázku...

anonym_3b57e8
27. dec 2025
@anonym_a5d4bf

@anonym_a5d4bf áno dá sa aj počas menzesu ale nemyslíš že je to trochu fuj a nechutne? Ešte ak máva slabšiu nejak by sa dalo preskúšanie. Ale ble ako to môže vôbec niekoho napadnúť či s kondómom alebo bez.

julia_romeo
27. dec 2025
@enmery

@enmery ahaa... takze ona ju chce oddialit preto aby sa ON neurazil, ale on je pako, hej? zvlastne myslienkovo - logicke pochody mate niektore..

luccija
27. dec 2025

@anonym_autor Norethisteron ti to zastaví do 48 hodin

letfenixa
27. dec 2025
@luccija

@anonym_autor Norethisteron ti to zastaví do 48 hodin

@luccija teraz som ho užívala, a zastavil mi menzes po 72 hodinách.

luccija
27. dec 2025
@letfenixa

@luccija teraz som ho užívala, a zastavil mi menzes po 72 hodinách.

@letfenixa mne vždy do 48 h asi máme iné hodnoty hormónov😂

enmery
27. dec 2025
@julia_romeo

@enmery ahaa... takze ona ju chce oddialit preto aby sa ON neurazil, ale on je pako, hej? zvlastne myslienkovo - logicke pochody mate niektore..

@julia_romeo Pretože ak žena riesi, aby stopla menštruáciu, lebo ide s chlapom na chatu, asi VIE, ZE JE SCHOPNY SA NASRAT, LEBO NIC NEBUDE....pokojne si taky poklad vezmi domov, potom sa ozvi, uvidíš, že je pako aj v každej inej oblasti...😉

julia_romeo
27. dec 2025
@enmery

@julia_romeo Pretože ak žena riesi, aby stopla menštruáciu, lebo ide s chlapom na chatu, asi VIE, ZE JE SCHOPNY SA NASRAT, LEBO NIC NEBUDE....pokojne si taky poklad vezmi domov, potom sa ozvi, uvidíš, že je pako aj v každej inej oblasti...😉

@enmery a z coho konkretne vyplyva, ze je schopny sa nasrat? kde nieco take pisala autorka? Si si nieco sama vyfabulovala v hlave, ale ona nic take nikde nepisala....

complyc
27. jan 2026

@anonym_autor ano daj mu do chlastu diazepan 1000mg a zaspí, alebo pretoč kalendár