Ako ženy maskujú klitoris vo plavkách?
Ženy strašne blba otázka ale vazne ma zaujima odpoved. Keď vám trošku vytŕča klitoris s pyskou a dáte si na seba spodný diel plaviek ako to maskujete aby to nebolo vidno? Predsa je ten spodok obtiahnuty a keď sa ešte namočí človek do vody tak neviem..
Hmm, neviem, či sa toto dá aj reálne nejako riešiť. Jedine ak nejakým estetickým zákrokom možno? Ale pokiaľ ti to stačí ozaj len zamaskovať, tak by som sa priklonila k príspevku vyššie, zvoliť vhodný typ plaviek a je to.
Tvoje plavky nemajú zdvojený spodok? Neviem ako veľmi by ti tam niečo muselo narásť aby bolo vidno cez plavky.
Neverim ze to je vidiet tak velmi ako si nahovaras 🙂
Nemam tento problem ale ano, ked sa plavky namocia tak “obkreslia” tie partie dole. Videla som hack na to - do toho “vrecka” medzi nohami (priste ta prisita vrstva v plavkach) vlozis intimku a potom odhodis. Neodporucam ti tam nic dosivat, aby to potom dlho neschlo
@vanilkovazmrzka asi to bude tak ako si napísala, veľmi nie ale keď by človek veľmi sliedil a zblízka pozeral možno by aj videl ale také snáď na kúpalisku nikto nerobí 😂.
Len ma to tak napadlo .
A vieš že ma ani nenapadlo toto riešiť. Síce to asi ani môj problém nie je ale ja osobne som sa nikdy ženám medzi nohy nepozerala a myslím si že ani chlapi toto nepozerajú, skôr zamieria svoj pohľad na prsia.
A viac menej ti môže byť úplne jedno čo si kto o tvojom rozkroku myslí. Hlavne je aby si bola ty s tým ok a tvoj chlap tiež
Ja mam kamaratku z detstva ktorej to dole velmi narastlo a bolo to vidno aj v nenamocenych plavkach. Proste niekedy sa to stane. Viem ze isla na esteticky zakrok s tym.
Plavky s roznofarebnym vzorom, urcite nie jednofarebne. Pozri nieco podobne ako vzor jungle:
https://www.exisport.com/sk/spodne-diely-plavie...
@opica_skorica ja mam tento problem ale ten ze som si davala tam dolu piercing a teraz v obtiahnutych plavkach ho vidno..no nie ze vidno ale kus vycnieva gulicka...ale nejak to velmi neriesim lebo sak kto ti pozera medzi nohy? 🤷♀️ a ked tak si davam cierny spodny diel
@opica_skorica prepac nechtiac mi ta oznacilo 😊
@lenocka8894 v pohode,
chcela som autorke naznacit, ze na operaciu to neni.
Radsej pestrofarebne plavky alebo cierne ako ty nosis, len by som zvolila k nim pútavý vrchný diel.
@andrejkap123 pod "to" zrejme myslis pysky, nie klitoris.
A to nejako vadí,teda čo natom vadí

osobne tento problem nemam a ak hej tak som si ho doteraz nevsimla ani ma na to nikto neupozornil 😅 no asi by som potom byt tebou spodok plavok volila taky suknickovy.