icon

Ako zistím či mám pohlavnú chorobu?

31. máj 2022

Ahojte, treba ísť k dr na vysetrenie pohlavných chorôb alebo sa to zistí aj pri bežnej kontrole u gyn, kde som už tiež roky nebola..? Ide o to, že mala som vzťah rok, ale neskôr som zistila, že ten chlap mal za život milion žien a vernosť nebola jeho silná stránka, sice počas vzťahu bol verný, ale ide vždy kontinuálne zo vzťahu do vzťahu, čiže keď jeden konci, rozbieha druhý a je možné, že spí naraz s viacerými zenami... Obávam sa, či ma nemohol niečím nakaziť. Príznaky nemám ziadne, je to už pol roka čo sme od seba, ale nie som si istá v tejto veci...

viestta
31. máj 2022

Požiada gynekológa o odbery

mirkasmile
31. máj 2022

Gynekológ, dermatovenerologická ambulancia,dokonca aj kožný lekár robí testy na pohlavné choroby

nelinka888
1. jún 2022

Hej hej dá sa požiadať gynekológa o odbery, tak môžeš skúsiť aby si si bola istá.

snehulienka639
1. jún 2022

Pojdes k doktorovi a povies mu, nech ti zoberie krv a spravi testy. Intak to nemas ako zistit.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
domireb
1. jún 2022

Pri bežnej kontrole ti nájde max chlamýdie, koky... Buď si testy zaplatíš ako samoplatca a výsledky máš len ty alebo pôjdeš k svojej doktorke a povieš, že si mala neverného chlapa a chceš si urobiť test na pohlavné choroby.