Ako zmeniť gynekologičku?
Ahojte ak chcem zmeniť gynekologičku,aký je postup ?Treba ísť fyzicky po kartu ?dakujem 😉
Karta je majetkom lekára, nesmie ju dať do rúk pacientovi (aj keď to mnohí robia)
Nový lekár si kartu alwbo výpis z karty vyžiada od starého lekára
Takze ty si nájdi nového lekára a dohodni sa s ním či tá vezme k sebe. A ostatne je už na nom
Ja som si našla nového gynekologa a telefonicky sa dohodla s ním, či má vezmú. Zvyšok som sa už s ním dohodla čo a ako - teda u môjho konkrétneho ma objednal na vyšetrenie ako som mala pôvodne plánované u starého gyn, prišla som, podpísala tie papiere o poskytovaní zdravotnej starostlivosti atď a to bolo všetko. On už si vyžiadal moje papiere od starého gyn ale to už išlo mimo mňa.
Takže nájdi si lekára, zavolaj ci berú nové pacientky a ci ta vezmú. Zvyšok ak tak ti povedia ale papiere a všetko si vždy riešia oni medzi sebou. K bývalému lekárovi už vôbec nemusíš ísť ani mu nijak nemusíš oznámiť, že odchádzaš.
Karta je majetkom lekára, nesmie ju dať do rúk pacientovi (aj keď to mnohí robia)
Nový lekár si kartu alwbo výpis z karty vyžiada od starého lekára
Takze ty si nájdi nového lekára a dohodni sa s ním či tá vezme k sebe. A ostatne je už na nom
@anonym_704d3d zdravotná dokumentácia v podstate nie je majetkom lekára/ ambulancie

Našla som si nového gynekológa, on si kartu vyžiadal od starého. Ten ju neposlal do dnešného dňa, mne do rúk ju odmietol vydať. Nový gynekológ založil novú kartu. 🤷♀️