icon

Ako zmierniť bolesť po análnom sexe?

26. aug 2024

Dobrý večer,

včera sme s manželom mali análny sex. Všetko bolo v poriadku. Ráno sa zobudím ako ma zvnútra niečo bolí, štípe v konečníku. Dnes v práci som mala problém celý deň sedieť, stále mám bolesti, nič však nekrváca. Čo si na to môžem dať ?

Ďakujem za odpovede a prosím o zdržanie blbých komentárov

kitycat
26. aug 2024

Nabuduce si na to dajte viac gelu a casu 💁‍♀️

xnatalkax
26. aug 2024

Asi pretrpiet..

larinka552
26. aug 2024

Mast alebo gel z dubovej kôry to pomozu zahojit zvnutra. Pripadne kremy s aplikatorom, ktore su proti hemoroidom. A vsetko s mierou, neprehanajte to s tym analom casto, zdrave to zrovna nie je...

sasa1310
26. aug 2024

trhlina. Nepomôže ti nič a bude kľudne bolieť niekoľko mesiacov. Pomôže len návšteva proktológa. Hemoroid ti z toho nevznikne. trhlina bolí, že nevieš ani sedieť

moonlight1210
27. aug 2024

Ono to na sex uplne urcene nie je. Aj ked pouzit sa to da a su ludia, ktorych to vzrusuje. Lebo aj tym sa prenesene drazdia centra vzrusenia (u muza prostata, u zeny klitoris).

Ale kedze to na sex primarne urcene nie je, treba s tym ovela opatrnejsie. Rozhodne dobre zvlhcenie. Lubrikant, premastit, vediet sa uvolnit, aby sa predislo zraneniam. Nesnazit sa uplne divociet pri tom v posteli. Stale mat na pamati, ze to krehky a zranitelny “organ” na sex.

Niekedy sa moze dokonca stat, ze vzniknu vnutorne trhliny vo svaloch zvieracov (su tam dva prstence za sebou), ktore nemusia boliet, ale prejavi sa to ako inkontinencia stolice. Proste ti nekontrolovatelne zacne unikat (napr. pri prdnuti, alebo ked sa das do drepu, alebo aj len tak kedykolvek sama od seba, “premokanie”), lebo sa tym narusia nervy vo zvieracoch a oni prestanu plnit na 100% svoju ulohu.
Niekedy to vie vyriesit cvicenie, niekedy operacia, niekedy uz nikdy nic.