Ako zmierniť bolesti po nehode pri sexe?
Prosim aby ste ma nesudili a nesmiali sa. Pred troma dnami sme mali nehodu a muz trafil opacnu dieru (zadok).
Na sucho.
Odvtedy nemozem ist ani na malu, brutalne to stipe, po malej polhodinu preslapujem z miesta na miesto a boli to a pali to ako sviňa, az je mi do revu
Pri vyprazdnovani nemam problem, ono to boli a stipe az ked je stolica von a musim sa utriet. Krv pri tom nemam. som si iste ze to Nie je zo ziadnej choroby..
Je mi to trapne neskutocne. Nejake rady ako to zachranit ? a predist navsteve dr. ? Uz sa mi stalo kadeco, ale taketo bolesti som este nemala nikdy.
Dakujem moc.
Roztrhnute nič viac, onosa to zahojí.Umyvaj sa po stolici a nakremuj panthenolom
síce nechápem, ako ťa po malej potrebe štípe zadok, ale tak na tvojom mieste najprv zvolím dezinfekciu a potom nejakú kalciovú masť na hojenie.
Chod do lekarne, nech ti skusia na to dat masticku. Druha vec je, ze tam mozes mat trhlinku, aj ked nekrvaca, ale je to otvorena rana, a preto to tak boli a stipe.
Tretia vec je, ze takto nahodne sa mohlo ukazat nejake ochorenie, ktore by mal vidiet lekar.
Kúp si v lekárni mastičku z dubovej kôry.
treba ti mast na to, ochrannu. pripadne kludne nejaku proti hemoroidom a pod. Obsahuju aj zlozku proti bolesti myslim.
Kľudne aj rybacou mastickou (kúpiš v lekárni).
Keď sa ideš vymočiť nesadni si na wc dosku ale daj to na "lyžiara",nahni sa dopredu.
Moč ti nebude tiec na anál.
Alebo cikaj v sprche,sadni na bildetpodla toho čo máš doma
Tiež by som išla cestou ako píše @simca06022011 a zvolila by som na ošetrovanie napríklad krém Procto glyvenol, ktorý obsahuje aj lidokain.
Syn mal trhlinku na zadku a na pohotovosti nám odporučili sedavé kúpele v repíku, mastila som mu zadok pred a po stolici infadolan / vazelína. Ja som mu v jednorazových rukaviciach namastený malíček strčila po koniec prvého článku (na toto ma upozorňovala aby sme šli dnu hlbšie), aby sa to premastilo aj zvnútra aj zvonku. Neutierať ale osprchovať. Ak sa nedá tak takými vlhčenými utierkami, sú aj s dubovou kôrou, jemne, nie šúchať. Mohlo by to aj Teba pomôcť, síce ti to nekrváca ale podráždené to máš určite, držím palce 🙂

po velkej skoc do sprchy a umy sa tak ..pouzi mydlo na intimnu hygienu a nakremuj sa .. prejde to za par dni ...