Ako zmierniť menštruačné bolesti?
Stále mi menzes kazí plány, lebo ma tak boli brucho ze musim ležať. da sa prosim ta bolest.nejak odstranit, zmierniť?
Algifenove kvapky
Treba zistiť prečo máte také bolesti. Možno máte pcos alebo čosi čo to spôsobuje lebo nie je úplne bežné mať veľké bolesti ktoré vás donútia ležať
Paralen na ms bolesti je nič, a niekedy na kg treba aj 2 tbl. Skus niečo silnejšie napr algifen, ibu alebo no spa
daj si Valetol
Že Paralen 😃😃 a ešte predpokladám 1 tabletku...
to potom nemáš ozaj bolesti pri menštruácii. To je taky problém vygooglit si niečo silnejšie a účinnejšie
Paralen na ms bolesti je nič, a niekedy na kg treba aj 2 tbl. Skus niečo silnejšie napr algifen, ibu alebo no spa
@stellarstar vždy treba 2. Jedine ak by mala pod 50 kíl, čo predpokladám, že dospelá žena nemá. Respektíve 48-49kg býva bežné u nízkych štíhlych žien, ale to je už tiež váha na 2 tabletky
aspon 500 mg magnesia spolu 200 mg ibalginom...toto zabera, so 400mg ibalginu zabera slabsie...
pripadne ak vies presne, kedy ti zacina menzes, zabera aj to, ked 4-5 dni pred zaciatkom uzijes kazdy den pred, polovicu tabletky nalgesinu s, toto je rada mojho gyn.dr. a skutocne funguje, len sa treba spravne strafit...odstranis tym hromadu zapalovych latok, ktore znacne prispievaju ku zvysenym bolestiam pocas menzes, zostane potom len bolest z menzes a to je sakra rozdiel...
Paralen ani nospa u mňa vôbec nezaberá. Jedine ibalgin 400. Ak mám len 200vku doma, tak 2 tabletky vezmem.
Ja som mávala také bolesti, že som vracala a strácala vedomie. Po pôrode síce neodpadavam a nevraciam, ale bolesti mám tiež také že ledva prejdem po byte. Plus sa mi pridali bolesti hlavy. Nezaberá mi nič, ak, tak ledva na pol hodinu. Ale je dobre piť bylinkový caj gynastan sa myslím vola. Ten keď pijem 3x denne, tak mi aj lepšie zaberajú tabletky na bolesť. Ale gynekológ mi raz predpísal tabletky, boli len 3 v balení a vraj sa môže dať len jedna za 24 hodín a žiadna iná od bolesti. Ale táto zabrala nenormalne, nebolo mi vôbec nič asi 2 dni. Len neviem ako sa volali
Nalgesin S, Novalgin, Brufen na striedačku po 3-4 hodinách. Istý čas som užívala Algifen. Čaj z alchemilky pravidelne od ovulácie aspoň 1-2 denne.
Ja som mávala také bolesti, že som vracala a strácala vedomie. Po pôrode síce neodpadavam a nevraciam, ale bolesti mám tiež také že ledva prejdem po byte. Plus sa mi pridali bolesti hlavy. Nezaberá mi nič, ak, tak ledva na pol hodinu. Ale je dobre piť bylinkový caj gynastan sa myslím vola. Ten keď pijem 3x denne, tak mi aj lepšie zaberajú tabletky na bolesť. Ale gynekológ mi raz predpísal tabletky, boli len 3 v balení a vraj sa môže dať len jedna za 24 hodín a žiadna iná od bolesti. Ale táto zabrala nenormalne, nebolo mi vôbec nič asi 2 dni. Len neviem ako sa volali
@indiankaindi
autorka
ak máte možnosť, v AT treba zohnať seraktil. Zaberá perfektne.
@indiankaindi
autorka
@svetlonos aha ďakujem a je to tam voľne dostupné?
@indiankaindi
autorka
@svetlonos co to je At? Rakusko? Tam sa dostat nevieme ale dakujem.za ochotu a komentar,❤️
Autorka ano Rakúsko, posli mi do správy adresu. Ak chces, pošlem ti, za vyskúšanie nič nedáš 🙂
@svetlonos aha ďakujem a je to tam voľne dostupné?
@indiankaindi
myslím ze áno, zistim
@svetlonos seractil je s účinnou látkou dexibuprofen a to máme aj na Slovensku - Ibolex sa dá bežne kúpiť. Len teda u nás je 200mg, neviem koľko je v Rakúsku seractil...
@beky223
tak toto je super informácia, verím ze pomôže ostatným 🙂.
Tu myslím je najnižšie množstvo 300mg a môžu ju užívať aj zeny, ktoré dojčia.
Berieš antikoncepciu? Mne pomohla menštruácia pravidelná a žiadna bolest len prvý deň cítim trošku ostatné dni dobre sa cítim. Tiež som mala veľké bolesti kŕče zvracala som nič nepomáhalo
Ja mam odskusane Panadol Femina, alebo Paralen v cipkoch (rychlejsie ucinkuje) ale davam si 2 cipky.

Lieky proti bolesti si si dala?