icon

Ako zmierniť menštruačné bolesti?

24. máj 2025

Stále mi menzes kazí plány, lebo ma tak boli brucho ze musim ležať. da sa prosim ta bolest.nejak odstranit, zmierniť?

thereisabear
24. máj 2025

Lieky proti bolesti si si dala?

autor
24. máj 2025
@thereisabear

Lieky proti bolesti si si dala?

@thereisabear paralen. Nezabera

terezia74
24. máj 2025

Algifenove kvapky

mullerova46
24. máj 2025

Treba zistiť prečo máte také bolesti. Možno máte pcos alebo čosi čo to spôsobuje lebo nie je úplne bežné mať veľké bolesti ktoré vás donútia ležať

stellarstar
24. máj 2025

Paralen na ms bolesti je nič, a niekedy na kg treba aj 2 tbl. Skus niečo silnejšie napr algifen, ibu alebo no spa

liz_lemon
24. máj 2025

daj si Valetol

petracandle
24. máj 2025

Že Paralen 😃😃 a ešte predpokladám 1 tabletku...
to potom nemáš ozaj bolesti pri menštruácii. To je taky problém vygooglit si niečo silnejšie a účinnejšie

petracandle
24. máj 2025
@stellarstar

Paralen na ms bolesti je nič, a niekedy na kg treba aj 2 tbl. Skus niečo silnejšie napr algifen, ibu alebo no spa

@stellarstar vždy treba 2. Jedine ak by mala pod 50 kíl, čo predpokladám, že dospelá žena nemá. Respektíve 48-49kg býva bežné u nízkych štíhlych žien, ale to je už tiež váha na 2 tabletky

luxus10
24. máj 2025

aspon 500 mg magnesia spolu 200 mg ibalginom...toto zabera, so 400mg ibalginu zabera slabsie...

pripadne ak vies presne, kedy ti zacina menzes, zabera aj to, ked 4-5 dni pred zaciatkom uzijes kazdy den pred, polovicu tabletky nalgesinu s, toto je rada mojho gyn.dr. a skutocne funguje, len sa treba spravne strafit...odstranis tym hromadu zapalovych latok, ktore znacne prispievaju ku zvysenym bolestiam pocas menzes, zostane potom len bolest z menzes a to je sakra rozdiel...

bessie12
24. máj 2025

Paralen ani nospa u mňa vôbec nezaberá. Jedine ibalgin 400. Ak mám len 200vku doma, tak 2 tabletky vezmem.

indiankaindi
24. máj 2025

Ja som mávala také bolesti, že som vracala a strácala vedomie. Po pôrode síce neodpadavam a nevraciam, ale bolesti mám tiež také že ledva prejdem po byte. Plus sa mi pridali bolesti hlavy. Nezaberá mi nič, ak, tak ledva na pol hodinu. Ale je dobre piť bylinkový caj gynastan sa myslím vola. Ten keď pijem 3x denne, tak mi aj lepšie zaberajú tabletky na bolesť. Ale gynekológ mi raz predpísal tabletky, boli len 3 v balení a vraj sa môže dať len jedna za 24 hodín a žiadna iná od bolesti. Ale táto zabrala nenormalne, nebolo mi vôbec nič asi 2 dni. Len neviem ako sa volali

nikaeli
24. máj 2025

Nalgesin S, Novalgin, Brufen na striedačku po 3-4 hodinách. Istý čas som užívala Algifen. Čaj z alchemilky pravidelne od ovulácie aspoň 1-2 denne.

svetlonos
24. máj 2025
@indiankaindi

Ja som mávala také bolesti, že som vracala a strácala vedomie. Po pôrode síce neodpadavam a nevraciam, ale bolesti mám tiež také že ledva prejdem po byte. Plus sa mi pridali bolesti hlavy. Nezaberá mi nič, ak, tak ledva na pol hodinu. Ale je dobre piť bylinkový caj gynastan sa myslím vola. Ten keď pijem 3x denne, tak mi aj lepšie zaberajú tabletky na bolesť. Ale gynekológ mi raz predpísal tabletky, boli len 3 v balení a vraj sa môže dať len jedna za 24 hodín a žiadna iná od bolesti. Ale táto zabrala nenormalne, nebolo mi vôbec nič asi 2 dni. Len neviem ako sa volali

@indiankaindi
autorka
ak máte možnosť, v AT treba zohnať seraktil. Zaberá perfektne.

indiankaindi
24. máj 2025
@svetlonos

@indiankaindi
autorka

@svetlonos aha ďakujem a je to tam voľne dostupné?

autor
24. máj 2025
@svetlonos

@indiankaindi
autorka

@svetlonos co to je At? Rakusko? Tam sa dostat nevieme ale dakujem.za ochotu a komentar,❤️

svetlonos
24. máj 2025

Autorka ano Rakúsko, posli mi do správy adresu. Ak chces, pošlem ti, za vyskúšanie nič nedáš 🙂

svetlonos
24. máj 2025
@indiankaindi

@svetlonos aha ďakujem a je to tam voľne dostupné?

@indiankaindi
myslím ze áno, zistim

beky223
24. máj 2025
@svetlonos

Autorka ano Rakúsko, posli mi do správy adresu. Ak chces, pošlem ti, za vyskúšanie nič nedáš 🙂

@svetlonos seractil je s účinnou látkou dexibuprofen a to máme aj na Slovensku - Ibolex sa dá bežne kúpiť. Len teda u nás je 200mg, neviem koľko je v Rakúsku seractil...

svetlonos
25. máj 2025
@beky223

@svetlonos seractil je s účinnou látkou dexibuprofen a to máme aj na Slovensku - Ibolex sa dá bežne kúpiť. Len teda u nás je 200mg, neviem koľko je v Rakúsku seractil...

@beky223
tak toto je super informácia, verím ze pomôže ostatným 🙂.
Tu myslím je najnižšie množstvo 300mg a môžu ju užívať aj zeny, ktoré dojčia.

autor
25. máj 2025
@svetlonos

@beky223
tak toto je super informácia, verím ze pomôže ostatným 🙂.
Tu myslím je najnižšie množstvo 300mg a môžu ju užívať aj zeny, ktoré dojčia.

@svetlonos napísala som ti

natalka2230
28. máj 2025

Berieš antikoncepciu? Mne pomohla menštruácia pravidelná a žiadna bolest len prvý deň cítim trošku ostatné dni dobre sa cítim. Tiež som mala veľké bolesti kŕče zvracala som nič nepomáhalo

podkolienka951
28. máj 2025

Ja mam odskusane Panadol Femina, alebo Paralen v cipkoch (rychlejsie ucinkuje) ale davam si 2 cipky.