Ako zmierniť pálenie a svrbenie v pošve?
Ahojte mám pálenie okolo vchodu do posvy, rezanie, počas ničenia pálenie v pokoji svrbenie. Mávam často zápaly močových ciest? Mohlo by to byt aj tým, že sa mi tam nejako dostali baktérie z močovej trubice? Výtok v poriadku Číry…. Mala som aj chvíľku mierne zvýšenú teplotu ale teraz klesla aj bez paralenu na 69.9, poznáte nejaké overené liečiva ? Pojem urologicky čaj len neviem či je to z pohlavných ciest alebo močových, Pali aj pri moceni a svrbí v pokoji hlavne okolo vchodu do posvy.
Neexperimentuj doma z čajíkmi, ale navštíviť gynekológa, ktorý ta poriadne vyšetrí. Lebo, ak sa jedná o nejakú bakteriálnu infekciu, tak ti treba ATB a kým budeš doma hľadať príčinu a vhodnú bylinku tak ti zápal môže prejsť až na vnútorné ženské orgány.
Poprosim vas o info bola ste u gynekológa ??? Ako ste dopadla ja zatial urologia negat sediment , kultiváciu , cievkovanie vsetko v poriadku ,vytok číry , citim trocha myslenie v posve a podbruško ma bolí , mala som mocaky chytene 3 balenia monuralu a no ale odstupom robene odbery kutivacie aj u urologa negativne aj sediment aj cievkovanie negat. A problemy stale len teraz cez menzes som mala 4 dni pokoj a opäť .Ja som mala sj s menzesom problem pichla mi agolutin a mysleli sme si ze to je tym ze uz 50tka problemy uz s menzesom . No ale po vyvolavačke, a menzese opäť problemy porad ako ďalej kde si bola pi vyšetreniach co ti pomohlo ??? Dik zs odpoveď
Poprosim vas o info bola ste u gynekológa ??? Ako ste dopadla ja zatial urologia negat sediment , kultiváciu , cievkovanie vsetko v poriadku ,vytok číry , citim trocha myslenie v posve a podbruško ma bolí , mala som mocaky chytene 3 balenia monuralu a no ale odstupom robene odbery kutivacie aj u urologa negativne aj sediment aj cievkovanie negat. A problemy stale len teraz cez menzes som mala 4 dni pokoj a opäť .Ja som mala sj s menzesom problem pichla mi agolutin a mysleli sme si ze to je tym ze uz 50tka problemy uz s menzesom . No ale po vyvolavačke, a menzese opäť problemy porad ako ďalej kde si bola pi vyšetreniach co ti pomohlo ??? Dik zs odpoveď
@tanika U teba, to v tomto veku môže byť z dôvodu hormonálnej nevyvaženosti. Ja, mám 48 rokov, so v perimenopauze a tiež cítim od spodu niekedy diskomfort. Menozes mi tiež začal hafrovat, bola som dva a pol mesiaca bez, tak mi tiež pichol agolutin. Ale od toho zatiaľ, len špinim, tak neviem, čo bude ďalej, lebo ja hormonálne lieky nemôžem užívať.
@tanika U teba, to v tomto veku môže byť z dôvodu hormonálnej nevyvaženosti. Ja, mám 48 rokov, so v perimenopauze a tiež cítim od spodu niekedy diskomfort. Menozes mi tiež začal hafrovat, bola som dva a pol mesiaca bez, tak mi tiež pichol agolutin. Ale od toho zatiaľ, len špinim, tak neviem, čo bude ďalej, lebo ja hormonálne lieky nemôžem užívať.
@anna777115 to ozaj mne to začalo ako bolesť v podbrušku vľavo potom sa to presunulo v stred ako je močový mechur, obvodna ze mocaky dala ten monural 3 balenia no ale ze by mi bolo lepsie ani nue . Porobila s odstupom viac krat odber mocu sediment , kultiváciu , krvny obraz posledny 20.5. V norme , isla do. Na gyndu tam prisla ns to ze ovulacna Cysta praskla ale menzes nikde a nedohľadne pichla dva agolutin a na 7 den dom dostala menzes a taky slaby 3 dni vcera som uz bola na ko troje na gynde ze sono po menzesi a Cysta tam je sice mensia a menzes uz skoncil . Ona tvari ze toto budu problemy uz ako prec menopauzou . Ale vytery mi neurobila. 🥲ze uvidime ako budem ked tak mam dobehnut inak kontrola za 3 mesiace ( sono) a odporučila mi gynex kvapky si kupit . Len ja uz dnes uplne cista a opäť cítim taký tkak v podbrušku( no bolest ) a citim take pálenie v posve . Ja neviem čo s tym na jednej urológii mi este 22.5. pred menzesom stihli spravit vysetrenie aj cievkovanie vsetko v poriadku , len mi nikto nezobral odbery na atypické bakterie ??? A to môže robiť tiež problemy či nie ????
Jedna urolog.klinika mi daky termin az 25.6. Prvy volby na komplexne vysetrenie aj ty z moč.rury aj atypické bakterie v moči ale az za mesiac . A neviem co ci skusit este riesit tu gyndu ??? Kde je problem ci gynekologicky ci urologia ??? Dik zy radu

Osvedcene lieciva ti da gynekolog