Ako zmierniť silné menštruačné krvácanie?
Ahojte, počas MS mávam 5 dní veľmi silné krvácanie, naozaj silné. Aj napriek tomu, že beriem železo celý mesiac, som potom vysilená, unavená a zničená. MS mi trvá 10 dní, 5 dní je krvácanie silné, 3 dni je stredné a 2 dni je slabé. Gynekologicky som ok, okrem malého myómu 0.8 cm. Ako zmierniť krvácanie? Nejaké prírodné produkty, prípadne vitamíny, čaje apd?
HAK ani žiadnu hormonálnu liečbu brať nemôžem. Mám 31r.
Ďakujem a pekné vianočné sviatky prajem.
Ahoj, ja som mala velmi silne krvacanie, ked som mala polyp na maternici. Nemoze to byt aj tvoj pripad? Mas taketo krvacanie odjakziva alebo az od nejakeho obdobia? Ja som mala od druheho porodu, bola som zufala, musela som pouzivat tampon + vlozku, inak som pretekala. Prva gynekologicka ma odbijala, ze je to normalne, ze s kazdym porodom sa krvacanie zhorsuje. Az po zmene gynekologicky mi zistili polyp, ten operacne vybrali a zrazu sa zmiernilo aj krvacanie.
Ahoj, ja som mala velmi silne krvacanie, ked som mala polyp na maternici. Nemoze to byt aj tvoj pripad? Mas taketo krvacanie odjakziva alebo az od nejakeho obdobia? Ja som mala od druheho porodu, bola som zufala, musela som pouzivat tampon + vlozku, inak som pretekala. Prva gynekologicka ma odbijala, ze je to normalne, ze s kazdym porodom sa krvacanie zhorsuje. Az po zmene gynekologicky mi zistili polyp, ten operacne vybrali a zrazu sa zmiernilo aj krvacanie.
@sandri bola som aj na MRI, CT, aj vsetky mozne vysetrenia, aj na endometriozu, onkomarkery apd. Nemam ziadny nalez - teda mam, myom, ale je este maly. Ziadne polypy,
@sandri bola som aj na MRI, CT, aj vsetky mozne vysetrenia, aj na endometriozu, onkomarkery apd. Nemam ziadny nalez - teda mam, myom, ale je este maly. Ziadne polypy,
@anonym_autor ascorutin uzivat par dni pred ms aj pocas si neskusila?
@anonym_autor pravdepodobne za to moze ten myom aj ked je velmi malinky, citala som ze pomaha vitamin K, ale nemam to odskusane.
To robi ten myom.
Nic s tym..neurobis.
Ak to bude problematicke prilis,vyberu ti ho.

@anonym_autor pozri si JV Femikvapky.