Ako zvládať nadmerné potenie v práci?
Ahojte, potrebujem radu. Pracujem fyzicky a poslednú dobu sa veľmi potim. Veľmi sa za to hanbím, neviem čo mám robiť. Celú zmenu vždy premýšľam či má je cítiť, radšej stojím od kolegov ďalej, lebo sa bojím že zapacham. Asi mi začína prechod, doktor ma odbil že som mladá (mám 42r)
Sprchujem sa 2x denne, ráno keď odchádzam do práce si dávam tuhy a silný deodorant, keď sa v práci prezliekam do uniformy dam si ešte aj sprej. Ale aj tak mám dojem, že som široko ďaleko jediná spotena. a nejde o paže, ale tak celkovo. Dá sa s tým niečo robiť?
@anonym_autor môžeš si dať napíchať botox do podpazušia
@lenuska9999 práveže nejde o podpazušie, ale celé telo sa mi poti.
Nic, ja tým prave prechádzam uz od 42ky, mam 45r. Potim sa jak 🙈 tiez si dávam tuhý deo alebo nivea krem proti poteniu ako kedy podľa počasia ale na hlavu nic nepomáha
Môžeš skúsiť doplnky na menopauzu ale či budu účinkovať je otázne, ja som si ich už tucet vyskúšala a nic žiaden 100% účinok
Môžeš skúsiť doplnky na menopauzu ale či budu účinkovať je otázne, ja som si ich už tucet vyskúšala a nic žiaden 100% účinok
@stellarstar ďakujem, vôbec som netušila, že existujú takéto krémy ako píšeš. To určite vyskúšam.
@stellarstar ďakujem, vôbec som netušila, že existujú takéto krémy ako píšeš. To určite vyskúšam.
@anonym_autor test na menopauzu sa dá kúpiť v lekárni, u mňa pero menopauza začala v 36ke, v tvojom veku som mala ms 1x rocne
Vyšetrenie štítnej žľazy (silné potenie), potom driclor z lekárne večer po sprche

@anonym_autor môžeš si dať napíchať botox do podpazušia