Ako zvládať neznesiteľné príznaky PMS?
Ahojte, máte nejakú overenú radu alebo babsky recept na neznesiteľné PMS? Ja sa doslova neviem vpratať do kože. Vadí mi úplne všetko a bolí ma totálne celý človek, od korienkov vlasov až po chodidlá. Prisahambohu. Najhoršie na tom je, že si to celé uvedomujem a vnímam vlastné neznesiteľne správanie 🤬 Neviem spať, nič mi nechutí a zároveň mám stále na niečo chuť, no neviem načo. Nervózna som zo všetkého možného aj nemožného.
A keď príde menzes, tak už je zase svet v rovnováhe 🌈
Ja mám dobrú skúsenosť s týmto https://www.renovality.sk/zenska-pohoda-90-kapsul/
@tina1549 len také bežné, magnézium a chróm
@papaya1234 a uzivate celý mesiac ci len počas pms?
@meluzina29 vitaj v klube 😁🙈
@meluzina29 Tiež mám to isté a do toho v hlave katastrofické scenáre plus plač a strach. Proste vždy vtedy, aj keď si to zakazujem, rozmýšľam, ako sa stane tomu niečo a strach zo smrti blízkych atď.... Úplne mi vtedy šibe. A ako príde menzes, tak je kľud. Tiež by som niečo potrebovala, lebo som vtedy ako satan 🙈😅
@katyav áno áno, to som zabudla spomenúť, ale tiež presne takto to mam. A fakt ze strašne depresivna nálada 🙄
Tiež čakám na menzes ako na spasenie. Minulý mesiac som bola úplne tak mimo že som mala pocit ako by mi vynechával mozog. Robila som si s dcérou úlohy a normálne som si musela na kalkulačke vypočítať koľko je 13+12. Mám endometriózu a cez plodné dni ma bolievajú kríže. Posledné 3 dni som mala pocit že sa zlomím ako to strašne bolelo. Dnes konečne cítim úľavu, bolia ma už len trošku.
Užívam Púpalku, to mi pomáha na bolestivé prsia ale inak na nervozitu vôbec. To mám niekedy pocit že ma je.ne od nervov

skúšali ste nejaké doplnky? ako veleena alebo niečo také? nemám s tým skúsenosť ale veľa ženám o vraj vie pomôcť