Ako zvládať ťažké dni počas menštruácie?
Ahojte,
Idem sa asi len posťažovať lebo nemám sa komu a musím to len vypustiť. Ide mi to na nervy že počas menzesu proste tých pár dni v mesiaci sa cítim strašne zle. Je mi zle fyzicky, psychicky, úzkosť panika, sťažené dýchanie. Každý mesiac to iste nech som skúšala čo som skúšala proste vždy pravidelne každý mesiac tých 5 dni sa cítim strašne potom sa z toho vykopem a o mesiac opäť, mňa to už teda ženy nebaví poviem pravdu. Ja viem že je to náš údel a je to vlastne zdravé ak menstruujem ale tieto stavy to je des a hroza. Viem že je nás tu veľa čo máme tieto problémy a stavy tak ja len som to potrebovala niekde napísať že ma to už zas nebaví viem že vyjde slnko ale potom zas zapadne ach 😀
Možno nejaké typy a triky ako to zvládate ? 🙂
Skus užívať Mastodynon alebo gynex
Gynex kvapky.
Mne ich gynekológ odporučil keď mi po covide haproval cyklus.
Cyklus sa upravil, nebývam už zdutá ako balón, nechcem očami zavraždiť muža už len za to že dýcha 😁, nebolieva ma tak brucho.
Ďakujem za odpovede 🙂 magnezium skúšam ale to nieje až také účinne asi, cize by bolo dobre vyskúšať asi niečo iné teda

odkedy uzivam magnezium mne sa menstruacia dost zlepšila … mala som to podobne ako ty, bolo mi katastrofálne, bez tabletiek by som to ani nedala … dala som si predpísať magnosolv co je silne magnezko, uzivam kazdy den pred spanim, uz dam menštruáciu aj bez tabletky s miernou bolesťou brucha ale viem normalne fungovat ..