Ako zvládať ťažké dni počas menštruácie?
Ahojte,
Idem sa asi len posťažovať lebo nemám sa komu a musím to len vypustiť. Ide mi to na nervy že počas menzesu proste tých pár dni v mesiaci sa cítim strašne zle. Je mi zle fyzicky, psychicky, úzkosť panika, sťažené dýchanie. Každý mesiac to iste nech som skúšala čo som skúšala proste vždy pravidelne každý mesiac tých 5 dni sa cítim strašne potom sa z toho vykopem a o mesiac opäť, mňa to už teda ženy nebaví poviem pravdu. Ja viem že je to náš údel a je to vlastne zdravé ak menstruujem ale tieto stavy to je des a hroza. Viem že je nás tu veľa čo máme tieto problémy a stavy tak ja len som to potrebovala niekde napísať že ma to už zas nebaví viem že vyjde slnko ale potom zas zapadne ach 😀
Možno nejaké typy a triky ako to zvládate ? 🙂
Gynex kvapky.
Mne ich gynekológ odporučil keď mi po covide haproval cyklus.
Cyklus sa upravil, nebývam už zdutá ako balón, nechcem očami zavraždiť muža už len za to že dýcha 😁, nebolieva ma tak brucho.
Ďakujem za odpovede 🙂 magnezium skúšam ale to nieje až také účinne asi, cize by bolo dobre vyskúšať asi niečo iné teda

odkedy uzivam magnezium mne sa menstruacia dost zlepšila … mala som to podobne ako ty, bolo mi katastrofálne, bez tabletiek by som to ani nedala … dala som si predpísať magnosolv co je silne magnezko, uzivam kazdy den pred spanim, uz dam menštruáciu aj bez tabletky s miernou bolesťou brucha ale viem normalne fungovat ..