Ako zvládnuť silnú menštruáciu?
Ahojte, mam v poslednej dobe dost zvlastne menstruaciu, prvy den slabucky nic, druhy katastrofa, silne, cely den, leje zo mna, aj zrazenin, treti stvrty slabunky, mate to niektora? Cim to bolo? Ako ste to riesili? Pomohlo vam nieco prirodne?
Cely zivot som to takto mala, ale teraz okolo 40tky sa to este zhorsilo, uz som nosila do roboty nahradne nohavice, co bola posledna kvapka na moje nervy. Na stare kolena som si dala predpisat HAK a mne sa uplne zmenila kvalita zivota.
Celý zivot to tak mám a ešte dlhší.Je to nejaké iné ako doteraz?dávaj si ascorutim je bez predpisu
Niekto to tak ma bezne, ale moze to byt sposobene aj zdravotnym problemom, urcite navstiv lekara.
Niekto to tak ma bezne, ale moze to byt sposobene aj zdravotnym problemom, urcite navstiv lekara.
@domkakvet no ja som to tak nemavala praveze vzdy
Celý zivot to tak mám a ešte dlhší.Je to nejaké iné ako doteraz?dávaj si ascorutim je bez predpisu
@luccija ja som to nemavala takto bezne praveze, mam to tak cca rok, cytologie mam ok, sono ok
Celý život mám masaker od druhého po piaty deň. Myslela som si, že je to normálne. V 36 mi diagnostikovali endometriózu. Pokoj som mala len počas brania antikoncepcie. Mne to napríklad ovplyvňovalo už aj krvný obraz.
Cely zivot som to takto mala, ale teraz okolo 40tky sa to este zhorsilo, uz som nosila do roboty nahradne nohavice, co bola posledna kvapka na moje nervy. Na stare kolena som si dala predpisat HAK a mne sa uplne zmenila kvalita zivota.
@sella38 ja som neplodna - kvôli endometrióze a chystám sa ju opäť brať teraz len kvôli tomu 😏
@sella38 ja som neplodna - kvôli endometrióze a chystám sa ju opäť brať teraz len kvôli tomu 😏
@michaela329 tak to ma mrzi 😢 ja teda mam dieta ale otehotnenie bolo nadlho, ale endometriozu nedohali sono ci?
Ja dieťatko nakoniec mám vďaka IVF 🙂 Len prirodzene to u mňa nikdy nepôjde. A nie, obvykle to nie je vidno - žiaľ. Mne na to prišli náhodou, keď sa mi urobil tumor. Ale býva vtedy vyšší jeden onkomarker. Skúsila si už nejaké bylinky?
Sono to odhalí, ale môžeš mať niekde kde to nie je vidieť az pri laparke je vidieť všetko.Mne našli endo na sono.Hrudky sú časti sliznice...záleží aj koľko máš rokov po 40 tke zvyknú byť takéto problémy.
Sono to odhalí, ale môžeš mať niekde kde to nie je vidieť az pri laparke je vidieť všetko.Mne našli endo na sono.Hrudky sú časti sliznice...záleží aj koľko máš rokov po 40 tke zvyknú byť takéto problémy.
@luccija mam po 30-ke praveze
@sella38 môžem napísať sukromnu spravu?

Aj ja to tak mam, prvý deň ok, druhý deň leje a potom sa to ukludni