icon

Aký štýl obriezky je najlepší?

26. feb 2026

Čaká ma obriezka zo zdravotných dôvodov. Aký štýl (high, low, tight alebo loose) je najlepší? Ani urológ mi na túto otázku nedal odpoveď. Máte s tým skúsenosti?

brest9
26. feb 2026

@anonym_autor to neviem 🤷 Mňa obrezali a bolo. Vôbec o tom reč ani nepadla.

autor
26. feb 2026
@brest9

@anonym_autor to neviem 🤷 Mňa obrezali a bolo. Vôbec o tom reč ani nepadla.

@brest9 Veď práve. Keď si o tom čítam na amerických stránkach, tak tam toto všetci spomínajú a tu v Európe to nikto nerieši. Tak ma len zaujímalo, či sa niekomu dostala aj táto informácia.

anonym_2183c8
26. feb 2026

@anonym_autor Nato ti väčšinou dá odpoveď lekár pred operáciou.Zavisi od problemov. Môj muž mal zúženú predkožku a musel ísť na operáciu kvôli opakovaným zápalom.Najprv bolo, že čiastočnú a nakoniec mu povedal lekár, že lepšie bude úplnú. Už sú to roky a má pokoj.

perzskykocur
27. feb 2026

Ahojte, môjho 12r syna to čaká v marci, prosím ako dlho ste mali bolesti? Rozmýšľam koľko asi vynechá školu. Je mi jasné, že zotavenie je u každého iné.

autor
1. mar 2026
@perzskykocur

Ahojte, môjho 12r syna to čaká v marci, prosím ako dlho ste mali bolesti? Rozmýšľam koľko asi vynechá školu. Je mi jasné, že zotavenie je u každého iné.

@perzskykocur Hovorí sa, že 1 - 2 týždne. Sám sa na operáciu chystám v marci. Ak bude mať syn operáciu v druhej polovici marca, dám ti vedieť.

perzskykocur
Včera o 07:57
@anonym_autor

@perzskykocur Hovorí sa, že 1 - 2 týždne. Sám sa na operáciu chystám v marci. Ak bude mať syn operáciu v druhej polovici marca, dám ti vedieť.

@anonym_autor ďakujem