Aký štýl obriezky je najlepší?
Čaká ma obriezka zo zdravotných dôvodov. Aký štýl (high, low, tight alebo loose) je najlepší? Ani urológ mi na túto otázku nedal odpoveď. Máte s tým skúsenosti?
@anonym_autor to neviem 🤷 Mňa obrezali a bolo. Vôbec o tom reč ani nepadla.
@brest9 Veď práve. Keď si o tom čítam na amerických stránkach, tak tam toto všetci spomínajú a tu v Európe to nikto nerieši. Tak ma len zaujímalo, či sa niekomu dostala aj táto informácia.
@anonym_autor Nato ti väčšinou dá odpoveď lekár pred operáciou.Zavisi od problemov. Môj muž mal zúženú predkožku a musel ísť na operáciu kvôli opakovaným zápalom.Najprv bolo, že čiastočnú a nakoniec mu povedal lekár, že lepšie bude úplnú. Už sú to roky a má pokoj.
Ahojte, môjho 12r syna to čaká v marci, prosím ako dlho ste mali bolesti? Rozmýšľam koľko asi vynechá školu. Je mi jasné, že zotavenie je u každého iné.
Ahojte, môjho 12r syna to čaká v marci, prosím ako dlho ste mali bolesti? Rozmýšľam koľko asi vynechá školu. Je mi jasné, že zotavenie je u každého iné.
@perzskykocur Hovorí sa, že 1 - 2 týždne. Sám sa na operáciu chystám v marci. Ak bude mať syn operáciu v druhej polovici marca, dám ti vedieť.
@perzskykocur Hovorí sa, že 1 - 2 týždne. Sám sa na operáciu chystám v marci. Ak bude mať syn operáciu v druhej polovici marca, dám ti vedieť.
@anonym_autor ďakujem

@anonym_autor to neviem 🤷 Mňa obrezali a bolo. Vôbec o tom reč ani nepadla.