icon

Análne trhliny

klaudia1212
28. jan 2023

Ahojte
Mate alebo mali ste problém s trhlinou alebo aj viacerí mi naraz? Prešlo vám to a ak áno ako a za ako dlho? Stále sa mi to vracia a to sa snažím dodržiavať mäkkosť stolice ale niekedy musím potlačiť a už som zase tam kde som bola 4 dní je kľudn 3 zle
Ked som si to fotila videla som ze tam mam dve trhlinky jedna na ľavo druhá na pravo

vorkola
29. jan 2023

Skus si to mocit v repikovom kupeli, lazdy treti den

timea301196
29. jan 2023

📌

klaudia1212
autor
29. jan 2023

@vorkola nie nahodiu dubová kôra?

vorkola
31. jan 2023

Najskor skus v repikovom kupeli, ale anal neutieraj nechaj to vysusit repik je na rany ideal,ale bolo by vhodne, ak by si asi 2 az 3 dni nemala stolicu aby sa to vyhojilo, scelilo, a potom trosku ale ozaj trosku premasti ,s kamilkovou detskou mastou., Dubova kora vraj je dobra na hemoroidy.Najlepsie ist k Mudr proktologovi, , ak proktolog nezabere,cakaj od proktologa liecbu asi tak do troch tyzdnov, a az potom skus moju radu,

ketrin24
20. nov 2023

z análnej trhliny, navštívila som troch doktorov, každý mi dal inú masť a nič nezaberá. V proctocare som zaplatila len za maste 280 eur, vyhodené peniaze. Beriem vlákninu, dietujem… nič. Sú dni keď mám take silne ataky, že kričím od bolesti, okrem konečníka mi ide bolesť do podbruska, vaginy, všetko boli. Je tu niekto, komu sa to vyliečilo aj po tak dlhom čase? Ja si myslím, že sa to už nezahoji. Dva mesiace len polihujem, niekedy ledva chodím

iveta1970
20. nov 2023

Ja som mala tiež tieto problémy. Beriem na to Flebaven, on je síce na žilový systém, ale obsahuje zložky na tento problém. Potom si to natieram masťou z dubovej kôry podľa potreby. A tak ako tu bolo spomenuté, sem tam repíkový kúpeľ v lavóre. Zo začiatku treba aspoň na týždeň prejsť na tekutú stravu. Polievky , prívarky čaje.

ketrin24
20. nov 2023

@iveta1970 a zahojilo sa ti to po akom čase prosím? Skúsim teda ešte ten flebaven. Je to aj na trhliny? Nielen na hemeroidy?

iveta1970
20. nov 2023

Ono to spevňuje a zlepšuje elasticitu análneho otvoru.....a aspoň na týždeň vysadiť mäso.

iveta1970
20. nov 2023

A ešte ten krém s dubovej kôry, ale nie gelový....stojí 2-3 eurá.

ketrin24
20. nov 2023

@iveta1970 ďakujem moc, vyskúšam

13matka17
2. jan 2025

@ketrin24 ahoj čo nakoniec pomohlo?

ginokk
23. jún 2025
@ketrin24

@iveta1970 ďakujem moc, vyskúšam

@ketrin24 ako sa to prosim skoncilo? Dufam, ze si ok

ketrin24
23. jún 2025
@ginokk

@ketrin24 ako sa to prosim skoncilo? Dufam, ze si ok

@ginokk ahoj. Teraz mám dlhší čas kľud. Verím že to tak ostane čo najdlhšie. Tu bolesť neprajem nikomu.