Análne trhliny
Ahojte
Mate alebo mali ste problém s trhlinou alebo aj viacerí mi naraz? Prešlo vám to a ak áno ako a za ako dlho? Stále sa mi to vracia a to sa snažím dodržiavať mäkkosť stolice ale niekedy musím potlačiť a už som zase tam kde som bola 4 dní je kľudn 3 zle
Ked som si to fotila videla som ze tam mam dve trhlinky jedna na ľavo druhá na pravo
📌
@vorkola nie nahodiu dubová kôra?
Najskor skus v repikovom kupeli, ale anal neutieraj nechaj to vysusit repik je na rany ideal,ale bolo by vhodne, ak by si asi 2 az 3 dni nemala stolicu aby sa to vyhojilo, scelilo, a potom trosku ale ozaj trosku premasti ,s kamilkovou detskou mastou., Dubova kora vraj je dobra na hemoroidy.Najlepsie ist k Mudr proktologovi, , ak proktolog nezabere,cakaj od proktologa liecbu asi tak do troch tyzdnov, a az potom skus moju radu,
z análnej trhliny, navštívila som troch doktorov, každý mi dal inú masť a nič nezaberá. V proctocare som zaplatila len za maste 280 eur, vyhodené peniaze. Beriem vlákninu, dietujem… nič. Sú dni keď mám take silne ataky, že kričím od bolesti, okrem konečníka mi ide bolesť do podbruska, vaginy, všetko boli. Je tu niekto, komu sa to vyliečilo aj po tak dlhom čase? Ja si myslím, že sa to už nezahoji. Dva mesiace len polihujem, niekedy ledva chodím
Ja som mala tiež tieto problémy. Beriem na to Flebaven, on je síce na žilový systém, ale obsahuje zložky na tento problém. Potom si to natieram masťou z dubovej kôry podľa potreby. A tak ako tu bolo spomenuté, sem tam repíkový kúpeľ v lavóre. Zo začiatku treba aspoň na týždeň prejsť na tekutú stravu. Polievky , prívarky čaje.
Ono to spevňuje a zlepšuje elasticitu análneho otvoru.....a aspoň na týždeň vysadiť mäso.
A ešte ten krém s dubovej kôry, ale nie gelový....stojí 2-3 eurá.

Skus si to mocit v repikovom kupeli, lazdy treti den