icon

Antibiotiká a zápal močových ciest.

mrnoska3
31. júl 2019

Dobry den myslite ze je to spravny postup?Idem k lekarke po vikende s bolestami pri moceni,krcami po bruchu a strasne bolesti v krizoch ani uro.caje ani petrzlenove ani urinal akut forte nezbrali.Doktorka predpisala antib.a to bez vysetrenia mocu .Moc ze bude az o dva dni vysledok.Je to normalny postup?dakujem je to prvy krat co mam ten problem

pininka1
31. júl 2019

Ked nič nezabralo,jednoznačne ATB, to je jasne

nikpa
31. júl 2019

@mrnoska3 dnes sa dá zistiť zápal močového mechúra za pár sekúnd. Keď som bola s malým synom na pohotovosti, chytili sme do pohárika moč, sestrička tam strčila volaky papierik, vytiahla a bolo... zvýšené červené krvinky, hnis a neviem co ešte. S potvrdenou diagnózou a ATB sme išli domov.

mrnoska3
autor
31. júl 2019

@pininka1 ja viem ze ant.bola dobra vec ale mne sa jednalo o to ze moc mi vobec nevysetrili ze az o 2 dni ,pritom viem ze na preven.prehliadkach moc hned vysetria

lindusss2016
31. júl 2019

@mrnoska3 tie pasiky nejak vazne neberu, moc treba dat do laborstoria a vysledok kultivacie bude az o tri dni, kde dr uvidi, aka bakteria zapal sposobila a teda sa mozu nasadit atb cielene. Dovtedy nikto nic viac nezmoze. Vysledky z chemickeho mocu by mali byt uz zajtra

mrnoska3
autor
1. aug 2019

@lindusss2016 dakujem