icon

Antibiotiká Nolicin na močové cesty

27. aug 2023

Ahojte.Prosím Vás užívali ste niekto antibiotiká Nolicin na močové cesty?Mali ste z nich nejaké nežiadúce účinky?Keď som si prečítala leták trošku som aj strach z nich dostala. Len dr.mi nechce dávať stále tie isté antibiotiká,tak že skúsime tieto Ďakujem 🙏

viestta
27. aug 2023

Kazdy liek moze mat neziaduce ucinky, v letaku musia byt uvedene vsetky, ktore boli hlasene, ale to vobec neznamena, ze kazdy pacient bude mat vsetky. Keby lieky viac skodili ako pomahali, tak by sa ani do distribucie nedostali. Takze ak budes mat niektory s vymenovanych, budes to riesit s dr. ale je mala pravdepodobnost, ze vobec nejake budes mat a urcite nie vsetky.

mmoonna
27. aug 2023

Brala som ich, žiadny problém

autor
27. aug 2023

@mmoonna A môžem sa spýtať koľko ste ich brali?Mne dr.kázala že len 5 dní tak dúfam,že zaberú.

mmoonna
27. aug 2023

Asi tiež tých 5 dní

lusanko
28. aug 2023

Okamžite mi zabrali a to som mala aj krv v moči. Výborné ATB, veľmi účinné a všetko bolo v poriadku. Netreba sa báť ich užívať.

tinota
21. máj 2025
@lusanko

Okamžite mi zabrali a to som mala aj krv v moči. Výborné ATB, veľmi účinné a všetko bolo v poriadku. Netreba sa báť ich užívať.

@lusanko kedy vam zabral nolicin....ja beriem 2 den a zatial bez zmeny

lusanko
21. máj 2025
@tinota

@lusanko kedy vam zabral nolicin....ja beriem 2 den a zatial bez zmeny

@tinota uz po druhej tbl som cítila zlepšenie, ale nemusí to byť u každého tak. Vo všeobecnosti začínajú ATB zaberať po troch dňoch.

tinota
24. máj 2025

Vratili sa vam problemy? Mne zacinaju az teraz na 5 den zaberat.....mne dali 2 balenia.

lenkald
4. aug 2025

Pomohol vam nolicin ?