icon

Babské rady na zmiernenie silnej menštruácie

10. sep 2025

Ahojte, nemáte prosím vás nejaké babské rady čo vám pomohlo aby ste mali slabšie krvácanie? Pozajtra mám dosť náročný deň samé vybavovačky behanie s u mňa je to vždy tak že 2 a 3 deň mám hrozne silnú menštruáciu že sa všelijako krútim aby som na toľko neutiekli plus mám aj veľa nazrazanej krvy a potrebovala by som aby som to mala aspoň vtedy slabé poraďte prosím čo vám pomohlo

pribinak
10. sep 2025

Kúp si ascorutin, je to volnopredajne a mozes si dat 3x denne po 2 tabletky

krasneleto
10. sep 2025

odporucam ascorutin, ale v mensej davke... ked som bola tehu som brala 3x1 a v netehu mi prislo skvele dat si 3x2... vysledok bol taky, ze mi to uplne stoplo MS , co pre telo nebolo moc dobre...

autor
10. sep 2025
@krasneleto

odporucam ascorutin, ale v mensej davke... ked som bola tehu som brala 3x1 a v netehu mi prislo skvele dat si 3x2... vysledok bol taky, ze mi to uplne stoplo MS , co pre telo nebolo moc dobre...

@krasneleto len mne to bohužiaľ zakázala doktorka brat tuez som sa jej na to pýtala a odporučila mi že to pre mňa nie je dobre

anonym_4f7c32
10. sep 2025
@krasneleto

@pribinak
@krasneleto dlhodobo som užívala 3x2 tablety a nič také som nepozorovala, mala som síce o 1/4 slabšiu a 5-6dni

snowflakenel
10. sep 2025

Sport. Prve dva dni boli silnejsie, no odkedy chodim rychlou chodzou, ( obcas striedam s s behom)mam kratsiu.

krasneleto
11. sep 2025
@anonym_4f7c32

@pribinak
@krasneleto dlhodobo som užívala 3x2 tablety a nič také som nepozorovala, mala som síce o 1/4 slabšiu a 5-6dni

@anonym_4f7c32 moze byt, na mna to ucinkovalo az moc...

krasneleto
11. sep 2025
@anonym_autor

@krasneleto len mne to bohužiaľ zakázala doktorka brat tuez som sa jej na to pýtala a odporučila mi že to pre mňa nie je dobre

@anonym_autor tak potom citron na kvanta

anonym_af3218
11. sep 2025

borovička s čiernym korením....úplne vážne to hovorím. mne pomohlo to.

larsen
11. sep 2025

Upraviť stravu, jesť ľahké jedlá nezaťažujúce tráviaci systém, počas menštruácie nejesť sladkosti, vajcia a paradajky. Žiaden alkohol.
Ak mávaš silnú menštruáciu, bolo by fajn si dať do poriadku pečeň a endokrinný systém a obličky.

autor
11. sep 2025
@krasneleto

@anonym_autor tak potom citron na kvanta

@krasneleto ďakujem 🙏skúšala som dnes skúsim povedať že teda bola výrazne slabšia