Babské rady na zmiernenie silnej menštruácie
Ahojte, nemáte prosím vás nejaké babské rady čo vám pomohlo aby ste mali slabšie krvácanie? Pozajtra mám dosť náročný deň samé vybavovačky behanie s u mňa je to vždy tak že 2 a 3 deň mám hrozne silnú menštruáciu že sa všelijako krútim aby som na toľko neutiekli plus mám aj veľa nazrazanej krvy a potrebovala by som aby som to mala aspoň vtedy slabé poraďte prosím čo vám pomohlo
odporucam ascorutin, ale v mensej davke... ked som bola tehu som brala 3x1 a v netehu mi prislo skvele dat si 3x2... vysledok bol taky, ze mi to uplne stoplo MS , co pre telo nebolo moc dobre...
odporucam ascorutin, ale v mensej davke... ked som bola tehu som brala 3x1 a v netehu mi prislo skvele dat si 3x2... vysledok bol taky, ze mi to uplne stoplo MS , co pre telo nebolo moc dobre...
@krasneleto len mne to bohužiaľ zakázala doktorka brat tuez som sa jej na to pýtala a odporučila mi že to pre mňa nie je dobre
@pribinak
@krasneleto dlhodobo som užívala 3x2 tablety a nič také som nepozorovala, mala som síce o 1/4 slabšiu a 5-6dni
Sport. Prve dva dni boli silnejsie, no odkedy chodim rychlou chodzou, ( obcas striedam s s behom)mam kratsiu.
@pribinak
@krasneleto dlhodobo som užívala 3x2 tablety a nič také som nepozorovala, mala som síce o 1/4 slabšiu a 5-6dni
@anonym_4f7c32 moze byt, na mna to ucinkovalo az moc...
@krasneleto len mne to bohužiaľ zakázala doktorka brat tuez som sa jej na to pýtala a odporučila mi že to pre mňa nie je dobre
@anonym_autor tak potom citron na kvanta
borovička s čiernym korením....úplne vážne to hovorím. mne pomohlo to.
Upraviť stravu, jesť ľahké jedlá nezaťažujúce tráviaci systém, počas menštruácie nejesť sladkosti, vajcia a paradajky. Žiaden alkohol.
Ak mávaš silnú menštruáciu, bolo by fajn si dať do poriadku pečeň a endokrinný systém a obličky.
@anonym_autor tak potom citron na kvanta
@krasneleto ďakujem 🙏skúšala som dnes skúsim povedať že teda bola výrazne slabšia

Kúp si ascorutin, je to volnopredajne a mozes si dat 3x denne po 2 tabletky