Beriete alebo brali ste liek Amitriptylín na migrénu?
Aké máte skúsenosti? Ja som na ňom týždeň a mám hrozné vedľajšie účinky, s lekárkou sa už neviem spojiť takto pred sviatkami :(
Bolo vám po ňom lepšie? Horšie? Akým spôsobom ste ho vysádzali? Lebo viem, že sa to nemôže náhle prerušiť...
ďakujem za akékoľvek skúsenosti
Brala som amitriptylín 2-3 roky,ale nie na migrénu.Žiadne vedľajšie účinky,ani pri vysadení.Dr. postuným znižovaním to uberal.
@babababka ďakujem za odpoveď. Môžem sa spýtať koľko mg si brala?
@babababka ďakujem za odpoveď. Môžem sa spýtať koľko mg si brala?
@anonym_autor Zo začiatku 2xdenne,ráno,večer asi pol roka,potom len ráno.Neviem ,či mi pomohol alebo nie.Večer mi to vysadil,vraj spôsobuje nespavosť.Brala som to na prekrvenie mozgových ciev.Teraz mi kričí mm,že som to brala 2roky aj s tým polrokom.
@anonym_autor na aký problém vy beriete amitriptilin? Mám s ním skúsenosti a aké vedľajšie účinky sa vám prejavujú?
@anonym_autor na aký problém vy beriete amitriptilin? Mám s ním skúsenosti a aké vedľajšie účinky sa vám prejavujú?
@basika mm ho napísaný na vestibulárnu migrénu. Beriem 1x25mg, mala by som 2x25mg ale bála som sa zvýšiť, tak som zostala na 1 a čakám na termín kontroly.
Ja som mala príšernú únavu a ospalosť, doslova ma vypínalo, nevoľnosť, nechutenstvo, brušné kŕče, hnačky, psychické stavy príšerné - úzkosť, panické ataky, depersonalizácia, derealizácia... klopem si, ale väčšina po niekoľkých dňoch ustúpila, ale bolo to niečo prííííšerné a mám strach, že keď ozaj budem musieť zvýšiť dávku, tak sa mi to bude diať znovu a to veru nezvládnem už :(
@anonym_autor máte podľa mňa nedostatok sodíka dajte si spraviť odber ja som mal to iste. Amitriptylín môže ako vedľajší účinok spôsobiť zníženú koncentráciu sodíka v krvi (hyponatriémiu), čo sa prejavuje zmätenosťou, únavou, smädom a poruchami pozornosti. Tento stav je spojený so syndrómom neprimeraného vylučovania antidiuretického hormónu (SIADH). Pri výskyte týchto príznakov je potrebná konzultácia s lekárom.

Brala som amitriptylín 2-3 roky,ale nie na migrénu.Žiadne vedľajšie účinky,ani pri vysadení.Dr. postuným znižovaním to uberal.