icon

Blokurima na močové cesty - skúsenosti

lucinka12345lo
12. nov 2020

Ahojte baby,
Chcem sa spýtať či máte skúsenosti s Blokurimou, ktorá
Má pomôcť na močové cesty keďže ma to už druhý deň trápi a nechcem si dať hneď predpísať antibiotiká.. dostala som na Blokurimu dobré odporúčania, tak či náhodou s ňou nemáte skúsenosti 🙂

ctrl
12. nov 2020

@lucinka12345lo ja mám zaberie ale len na e-coli v moci inak nie A chod podľa schémy v letáku.

kawasakier6n
12. nov 2020

Blokurima jednoznacne 🙏🙏 ALe odporucam BLOKURIMA URO je silnejsia ako klasicka blokurima..neexistuje nic lepsie a ver mi ze mam za sebou 5 rokov opakujucich sa zapalov..jedine vdaka blokurime sa mi to znizilo na 1x do roka ale uz aj to nie..a treba nasadit probiotika aj bo to ide z criev do konecnika a posvy..posielam este foto mojho trojboja co mi velmi pomohlo a pomaha 😊😊😊 acidosalus vaginalne cipky cisto prirodne ktore aj na e.coli posobia a mnostvo bakterii a candidu tiez 🙏

ctrl
12. nov 2020

@lucinka12345lo zabudla som napísať Blocurima URO +

rosalie1411
12. nov 2020

Tiež akurát riešim zápal.. Zvažovala som nad blokurimou, ale v lekárni mi odporučila Uroril, vraj to ma lepšie účinky.. Tak neviem, užila som zatiaľ len 3 tabletky, ale dnes som už mala krv v moci, v noci teploty, tak som radšej prešla na antibiotiká.. Daj potom vedieť ako ti to zabralo.. 😊

kawasakier6n
12. nov 2020

@rosalie1411 jednoznacne blokurima uro..ja som poskusala milion pripravkov z lekarne,cinska medicina a ja neviem co este..no blokurima som vzdy citila ze jedina naozaj zabera..ale niekedy ked uz su bakterie dost premnozene treba jednoznacne nasadit uz aj antibiotika a probiotika..blokurima to uz neudrzi..ale urcite pocas zapalu ju uzivat tiez a aj este chvilu po nom..taktiez treba nasadit probiotika do posvy..a veeeela pit

rosalie1411
12. nov 2020

@kawasakier6n no skúsim veru.. Ecoli neviem ci mam, výsledky budú až v pondelok. Ale čipky si môžem ísť kúpiť. Probiotika mam zatiaľ Bio gaia.

kawasakier6n
12. nov 2020

@rosalie1411 no zapal mocovych ciest sposobuje v 90 % bakteria E.coli 😊😊 no vkazdom pripade uvidis vysledky a podla toho..ale vacsinou to je tak ze premnozene bakterie idu z posvy tak mi doktorka vzdy vravela ze treba sucasne liecit aj posvu a to laktobacilmi..ano super probiotika su dolezite pri antibiotikach bo ked som si probiotika nedala tak hned mykozu som po antibiotikach schytala 🙈🙈 no jedno s druhym..

viikkki
12. nov 2020

@rosalie1411 uroril je nič mne to nepomohlo vôbec 😏blokurima bol normálny zázrak 😍😁...po roku trápenia... ale najviac mi pomohli homeopatiká, vybrala som 7antibiotik, dávala som si kvapky kapucinku, rôzne čipky, liečiteľky, masticky, veľa vody, urologické čaje atď. stále nič už som bola zúfalá a potom tie homeopatiká + blokurima a musím si zaklopať mam konečne pokoj 🥰

kawasakier6n
12. nov 2020

@viikkki mozem sa opytat ake homeopatika si uzivala? ☺

viikkki
Autor odpoveď zmazal
viikkki
12. nov 2020

@kawasakier6n paci sa, mali by sa brat 5krat denne 3gulicky =5 dní a 2 dni pauza... Ale ja pri mojom silnom zápale som brala 5krat denne 5 guliciek bez prestávky asi 2-3 mesiace

kawasakier6n
12. nov 2020

@viikkki suuuuper..uz som o tom pocula ale netusila som ktore ☺☺ idem objednat 😁 dakujem za tip 😊

viikkki
12. nov 2020

@kawasakier6n som rada ze som pomohla ❤️

lucinka12345lo
autor
12. nov 2020

@kawasakier6n ďakujem veľmi pekne 😊😊😊😊

piramis
29. jan 2022

Ženy, všimnite si, či nemáte tieto problémy po pohlavnom styku. Lebo ja áno.

mariamisko
13. dec 2022

@kawasakier6n prosim vas a pomaha ah pri hyperaktivnom moc mechuri??

dausha
Autor odpoveď zmazal
adina80
27. jún 2024

Super blokurimu poznám pomáha ale tie čipky wau sú dobré?skúsim

mariamisko
27. jún 2024

@mariamisko to by aj mňa zaujimalo

megal723
19. aug 2024

@piramis ja nie,mám zápaly aj bez