icon

Bodavé bolesti v podbrušku a tlaky na konečník

20. mar 2021

Ahojte baby prosím vás neviete čím to môže byť že som včera mala strašné bolesti v podbrušku miestami až bodavé a miestami tlaky na konečník?( ms má prísť až o dva týždne) Dnes mierna bolesť na ľavej strane brucha ktorá po asi cca hodine ustúpila cítim sa ako keby som mala horúčku no nemám lebo som si merala a som dosť ospalá. Trocha ma aj pobolieva hlava aj sa mi točila dala som si Magnosolv tak ma točenie hlavy prešlo.
K doktorovi ešte ísť nemôžem lebo som v karanténe ( nie som pozitívna ale bola som v kontakte s pozitívnym mne pcr testy vyšli negatívne)
Za rady vám vopred pekne ďakujem.

zojanka
20. mar 2021

Časovo to môže sedieť na ovuláciu

lyci
20. mar 2021

crevo ide ku konecniku po lavej strane brucha. moze to byt daco s crevom. mna ked bolia creva, tak to pripomina menstruacne bolesti

autor
20. mar 2021

@zojanka neviem no nesledujem si ovuláciu ale teraz mám zasa tak že návaly tepla 🙄

fkata
20. mar 2021

U mňa to bola prasknutá cysta.

janula12345
3. okt 2024

Ahoj autorka, ak sa mozem opytat,, co to bolo? Dnes mam presne taketo pocity. Bolest v podbrusku, az sa neviem vystriet.. a az by to prechadzalo akoby tlak do konecnika miestami. Dakujem

timea49
15. dec 2024

@janula12345 mam to prave teraz ,zistila si cim to mohlo byt alebo čomu to predchádza?

magg424
18. dec 2024

@janula12345 ahoj prosim co to bolo? Mam to iste

janula12345
31. dec 2024

@magg424 @timea49 ahojte, vraj ovulacia mega silna. Preslo to na dalsi den a aj gynda potom potvrdila, ze som tesne po ovulke.

ivanaa346
15. aug 2025
@fkata

U mňa to bola prasknutá cysta.

@fkata Prosím ake ste mali priznaky tej prasknuté cysty ?

ivanaa346
15. aug 2025
@janula12345

Ahoj autorka, ak sa mozem opytat,, co to bolo? Dnes mam presne taketo pocity. Bolest v podbrusku, az sa neviem vystriet.. a az by to prechadzalo akoby tlak do konecnika miestami. Dakujem

@janula12345 Prosím vas z čoho ste nakoniec mali tie bolesti ja mam presne to iste teraz .Strasne krce v podbrušku a tlaky do konečníka z ničoho nič to prišlo. Nedá sa mi ani pohnut

fkata
17. aug 2025
@ivanaa346

@fkata Prosím ake ste mali priznaky tej prasknuté cysty ?

@ivanaa346 ostrá, silná bolesť v podbrušku, nevoľnosť, pri každom pohnutí ma bolelo podbruško, až po konečník a kríže.

moonlighting
19. aug 2025
@fkata

@ivanaa346 ostrá, silná bolesť v podbrušku, nevoľnosť, pri každom pohnutí ma bolelo podbruško, až po konečník a kríže.

@fkata Ahoj, pri prasknutej cyste si mala aj krvácanie?

fkata
19. aug 2025
@moonlighting

@fkata Ahoj, pri prasknutej cyste si mala aj krvácanie?