Bojím sa, že ostanem neplodná
Ahojte, uz vyse roka a pol sa trapim s opakujucim iinfekciami tam dole nic mi nezabera, zmenila som teraz gyn. lebo ten stary ma vzdy odbil nejakym antimykotikom, A ta nova mi hned vzala krv a spravila rozsirene stery, lenze citam na internete ze neliecene chlamydie, ureaplazmy alebo mykoplazmy mozu sposobit neplodnost, vyslekdy budu az za 2 tyzdne, ale bojim sa ze ak nieco z toho bude pozitivne ci neostanem neplodna po takom dlhom case neliecenie toho spravneho, deti este nemam ale v buducnosti velmi chcem, no bojim sa :(
Prosim vas mate niekto skusenost je to pravda?
Dobrý deň, opakujúce sa kvasinkove, chlamydiove infekcie znamenajú v prvom rade nielen lokálny nepríjemný problem, ale je to problém toho, ze vaše čreva nie su v rovnováhe to znamená, ze benefitne a nebenefitne baktérie v črevách naozja rovnovahu nemajú, kazdopadne je tu na mieste imunomodulacna liecba, lokalna sa stava doplnkom. Ale určite treba riešiť najma vase vnútro. Pokojne mi napíšte, môžem vam pomôcť nakoľko s tym mam skúsenosť.
Ak mas chlamydie tak to je STD ( sexualne prenosna) Cize ty alebo partner ste ju museli od niekoho priniest a teraz si ju dookola davate jeden druhemu. Neplodna mozes byt aj z obyc zapalou zo svojich vlastnych premnozenych bakterii v reproducnom organe. Stresovat sa dopredu ti ale nijak nepomoze .
Tiez suhlasim, ze na co takto citas a strachujes sa dopredu ked poriadne ani nevies, co ti povie doktorka, ked ti este len brala krv a stery? Dobre ze si zmenila doktora a uvidis ako ta tato prelieci.
Vôbec nemusí ísť o chlamýdie,ureaplazmy atď...ja som mala stále kvasinky,enterokoky aj e-coli...síce liecene ale stále sa vracalo..teraz som v 18 tt. nemysli hneď na najhorsie 🙂
Ja viem ze zbytocne strachovat dopredu, ale z clankov som nepochopila ci to je dozivotne neplodna alebo len pocas choroby
Bohuzial som ten typ,co sa mi tieto veci vracaju po styku...nie kazdom,ale vacsinou...najlepsie je pre mna nesexovat a tym padom ziadne problemy :/