Bolel vás prsník?
Stalo sa vam, ze vas bolel jeden prsnik? Z coho to bolo?
@diaszoky ale je to taka vnutorna bolest. Ked s rukou pritlacim alebo tak
Neviem ti poradit aj ja som taku máa vnutornu myslela som ze mi ho roztrhne ked si nato miesto pritlacis necitis zasklb k ruke alebo ku krcnej chrbtici?
@diaszoky niekedy ma boli ruka, ale neviem ci si len nenamyslam. Mna to bolo z vonkajsej strany. Uz aj na dotyk
Aj mna to tak bolelo ani soat som nemohla a nenapadlo mi ze z chrbtixe az po case lebo to mala muzova teta.. ved xhod k dr
Aj mna bolel prsnik, ale citila som tam uz aj taku hrcu... Na sone nic nevideli, vraj z hormonov 🙄🐵
@lenka2813 mne toto isté dneska povedal dr bola som na preventívne, ale žiaľ ja mám aj cysty a nič snímok neviem spravit, a bolesť môžem mať s hormónov
samozrejeme ze stalo
Áno viac krát.. naposledy túto zimu - bolel ma neskutočne moc akoby som mala zapal, a neskôr som si všimla že keď zatlačim tak mi ide biely výtok z bradavky.. naposledy som kojila pred 3ma rokmi, tak som sa aj celkom zľakla.. pislala som hneď kamarátke, ktorá je lekárka a robí usg prsníkov.. vravela že to byva pri hormonálnych zmenách, urobila usg, všetko bolo ok.. treba skontrolovať, ale že občas sa taká bolesť môže objaviť..
@jana_eyre_2 co preste mozu znamenat hormonalne zmeny? Alebo cim mozu byt sposobene?

Z chrbtice