icon

Bolel vás prsník?

18. aug 2021

Stalo sa vam, ze vas bolel jeden prsnik? Z coho to bolo?

diaszoky
18. aug 2021

Z chrbtice

autor
18. aug 2021

@diaszoky ale je to taka vnutorna bolest. Ked s rukou pritlacim alebo tak

diaszoky
18. aug 2021

Neviem ti poradit aj ja som taku máa vnutornu myslela som ze mi ho roztrhne ked si nato miesto pritlacis necitis zasklb k ruke alebo ku krcnej chrbtici?

autor
18. aug 2021

@diaszoky niekedy ma boli ruka, ale neviem ci si len nenamyslam. Mna to bolo z vonkajsej strany. Uz aj na dotyk

diaszoky
18. aug 2021

Aj mna to tak bolelo ani soat som nemohla a nenapadlo mi ze z chrbtixe az po case lebo to mala muzova teta.. ved xhod k dr

lenka2813
18. aug 2021

Aj mna bolel prsnik, ale citila som tam uz aj taku hrcu... Na sone nic nevideli, vraj z hormonov 🙄🐵

nattinatta
18. aug 2021

@lenka2813 mne toto isté dneska povedal dr bola som na preventívne, ale žiaľ ja mám aj cysty a nič snímok neviem spravit, a bolesť môžem mať s hormónov

akinom0077
21. aug 2021

samozrejeme ze stalo

jana_eyre_2
21. aug 2021

Áno viac krát.. naposledy túto zimu - bolel ma neskutočne moc akoby som mala zapal, a neskôr som si všimla že keď zatlačim tak mi ide biely výtok z bradavky.. naposledy som kojila pred 3ma rokmi, tak som sa aj celkom zľakla.. pislala som hneď kamarátke, ktorá je lekárka a robí usg prsníkov.. vravela že to byva pri hormonálnych zmenách, urobila usg, všetko bolo ok.. treba skontrolovať, ale že občas sa taká bolesť môže objaviť..

autor
22. aug 2021

@jana_eyre_2 co preste mozu znamenat hormonalne zmeny? Alebo cim mozu byt sposobene?