Bolesť po prvom pohlavnom styku
Prosím vás som už zúfalá prvý krát som mala sex pred týždňom chránený strašne ma to bolelo robili sme to celý týždeň pondelok som išla sa vimocit ako stále a začalo ma pobolievat pod bruchom počas mocenia strašná bolesť ani ju neviem opísať výtok mam taky hustý bez hrutiek zajtra idem prvy krát na gynekológiu obávam sa co to môže byť ľutujem ze som s tým začala mam 19 rokov neviete mi poradiť nemal niekto nič také podobne ?
Bolesť a špinenie som mala aj ja, ale nie až tak ako to opisuješ..
nepociťuješ aj nejaké pálenie alebo svrbenie?
@mstla tak ako píšu, môže to byť gynekologicky zápal alebo začínajúci zápal močových ciest. Do zajtra by som skúsila urologicky čaj, veľa vody, probiotiká, brusnice (kľudne extrakt z lekárne), obmedziť cukor (sú baktérie ktoré ľúbia cukor a potom sa vie stav zhoršiť). Hustejší výtok sám o sebe, ak nezapacha, nič ťa nesvrbi, nemá hrudky, nemá nezvyčajnú farbu, môže byť v poriadku. Skôr by som to videla na tie močové cesty ale uvidíš čo ti zajtra povie lekar
@sajmonka_1216 len pálenie keď sa už vimočim poutieram a cítim stále pod bruchom bolesti ... Najprv som si myslela ze to môže byť s kondómu ale tak dlho by ma to bolelo ? Ta bolesť je strašná a to len keď sa vimočim až pri pupku ma boli dúfam ze zajtra zistia čo mi je
@sajmonka_1216 len pálenie keď sa už vimočim poutieram a cítim stále pod bruchom bolesti ... Najprv som si myslela ze to môže byť s kondómu ale tak dlho by ma to bolelo ? Ta bolesť je strašná a to len keď sa vimočim až pri pupku ma boli dúfam ze zajtra zistia čo mi je
@mstla toto skôr vyzerá na zápal močových ciest
@sajmonka_1216 pálenie už keď sa vimočim a poutieram no ale keď močim strašne pod bruchom už vydržím zajtra hneď idem na gynekológiu
Este stihas ist dnes, nie? Pripadne si tam zavolaj. Podla mna to mozes mat kludne mechur spolu s nejakou mykozou
@sajmonka_1216 pálenie už keď sa vimočim a poutieram no ale keď močim strašne pod bruchom už vydržím zajtra hneď idem na gynekológiu
@mstla kup si brusnicovy dzus a z lekarnie nieco na zapal mocoveho,aj caj a vela pi,poradia ti,mne dal vtedy gyn nejake atb ale bolo mi z nich zle mala som vsetky vedlajsie príznaky
@mstla toto vyzerá naozaj skôr na tie močové cesty, s tým môžeš ísť aj všeobecnému lekárovi. Ideálne čím skôr, ja som naposledy pár dní čakala a skončila som s antibiotikami. Doktorka mi povedala že keby som prišla hneď ako to začalo mohli sme skúsiť miernejšiu formu liecby
Tiež si myslím močový mechúr a to nepočká do zajtra.

@mstla pravdepodobne nejaká infekcia. Kým pôjdeš na gynekológiu tak vynechajte sex. Kúp si canesten a mastit