Bolesť pri pohlavnom styku
Ahojte, chcem sa len opýtať, či má niekto podobnú skúsenosť. Už viac ako 2 roky mám problém s bolesťou počas sexu. Hneď na začiatku vzťahu som bola u gynekologičky, lebo som si myslela, že niečo nie je v poriadku. Povedala mi, že moje telo si len musí zvyknúť. No odvtedy prešli viac než 2 roky a nič sa nezmenilo – stále cítim bolesť, najmä pri prenikaní, a nedokážem si sex užiť tak, ako by som chcela. Skúšali sme viac predohry, lubrikanty, meniť polohy… ale nepomáha to. Už z toho mám aj psychický blok, lebo sa vždy bojím, že to znova bude bolieť. Budem veľmi vďačná za každú radu alebo skúsenosť.
Prečitaj si niečo o vaginizme.
@vanesa604 a psychiku máš v pohode? Všeobecne aj psychika môže spôsobovať ťo že sa poriadne neuvoľniš a nejde to tak ako by malo mňa to vtedy najviac bolelo.. Dopomôcť si dosť veľkým množstvom lubrikantu alebo skus vitagyn C. Alebo ešte masáž vagíny nech sa trochu zvlhčuje skúste prsty do vagíny postupne od jedného cez dva tri...

@vanesa604 tak možno ho ma väčší a bude ťa to proste bolieť...a moc si toho neuzijes alebo výmena partnera