icon

Bolesť pri pohlavnom styku

jankaa787
16. jún 2025

Ahojte mám 19.
Mám dceru ktorá má rok a rodila som spontánne.

Už dlhší čas ale aj pred pôrodom má boli s mužom každý druhý krát pri pohlavnom styku ako keby podbrušku hlavne keď teda je on na mne a ja mám hore nohy… vo väčšine skoro všetky polohy niektoré sú fajn a neboli ale po väčšine skoro všetky…taka tupá bolest ako keby a niekedy len na jednej strane…
Neviem čím by to mohlo byt prv sme to ignorovali ale už mi to prerastá cez hlavu… objednala som sa gynekologické.
Ale chcela by som sa spýtať či už mal niekto podobný problém alebo niekoho s takými ťažkosťami pozná… bojím sa… ( žiadne experimenty v posteli nerobíme 🙂)

sszuzu8
16. jún 2025

Táto poloha mi je tiež nepríjemná. Nemám zdravotné problémy ale v tej polohe asi priraza na kŕčok a to môže byť všeobecne dosť bolestivé a nepríjemné. 🤷‍♀️ Boli aj keď dáš nohy poza neho?

jankaa787
autor
16. jún 2025
@sszuzu8

Táto poloha mi je tiež nepríjemná. Nemám zdravotné problémy ale v tej polohe asi priraza na kŕčok a to môže byť všeobecne dosť bolestivé a nepríjemné. 🤷‍♀️ Boli aj keď dáš nohy poza neho?

@sszuzu8 to nie

jankaa787
autor
16. jún 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 najhoršie to je asi tak keď dam hore nohy …

januska12323
16. jún 2025

Tak ich hore nedávaj 😁

aiana24
17. jún 2025

U mna podobne - tato poloha je bolestive (som 2 mesiace po porode). Nemyslim ze to nieco zle znamena, asi to tam nejak zle dolieha. Proste robte ine polohy, nie? 🙂

lanstouran
17. jún 2025

Ani ja som netušila že prečo bolí pri pohlavnom styku ale až dnes viem že prečo.lebo mam cistu na vaječniku a menštruácia nebola nikdy presná