icon

Bolesť pri sexe

sweet20
18. mar 2022

Ahojte, uz dlhsie som mala bolestivy sex a dnes som bola na preventivku u gyno a povedala mi, ze som uplne zdrava. Tak som poslala muza na urologiu, zatial ma iba termin a som zvedava co mu povie. Lebo som si myslela, ze chyba je vo mne ale mal by sa aj urolog na nho pozriet kedze som zdrava. Neviem preco ale ma velmi boli styk, stipanie, palenie.. akokeby ihlu som tam obcas mala.. je to velmi neprijemne. Muza nic neboli, ani nic nevidno. Nemate skusenosti, ze co by to mohlo byt? uz sme vycerpani z toho hladania pricin.

ninka99865
18. mar 2022

@sweet20 a robili ti aj stery na baktérie atd?

hipuska
18. mar 2022

Používate dajaku ochranu? Nemôže ísť o alergiu?

janetinka27
18. mar 2022

@sweet20 mozno chyba len lubrikacia

vaelasrazs
18. mar 2022

@sweet20 vyše roka som toto riešila, najprv zápal močových ciest potom urea a mykoplazmy, ktoré mi dlho nevedeli vyliečiť...nedávno som na u urológa a zúfalo som odtiaľ vyšla s "titulom" zdravá...po takej dlhej dobe som nechcela už počuť, že som zdravá, keď som sa tak necítila...čiže aj urologicky aj gynekologicky zdravá... Nedávno som sem písala a poradilo sa mi tu krém Vagisan na vaginálnu suchosť...čuduj sa svetu trafilo sa do čierneho 🙏 vyskúšaj 😉

simsalabim
18. mar 2022

@vaelasrazs presne. Vela zien trpi na vaginalnu suchost a ani o tom nevie…

ctrl
18. mar 2022

@sweet20 ano toto sú pocity zien s vaginálnom suchostou mala som to aj ja veľmi dlho palenie bolest stipanie pichanie ako ihlami. Neviem aký máš vek ale aj ženy mladšie ročníky sa s tým pasujú , ale ak máš vek po 40 , tak hladiny estrogénu klesajú .
Mne zabral hormonálny krem . Po 2 rokoch som vylsadila a odvtedy som na Vagisan kreme a probiotík Gynimun intim.
Tak treba len skúsiť, za mna spokojnosť.

sweet20
autor
18. mar 2022

@ctrl mam 21

ctrl
18. mar 2022

@sweet20 kultivácia bola robená?

vaelasrazs
18. mar 2022

@sweet20 tak to sme na tom vekovo úplne rovnako a suchosťou trpím, možno z tých antibiotík...no bohvie...vyskúšaj ten Vagisan, ja si dávam kúsok aj počas sexu, môže sa používať a naozaj žiadne ťažkosti

sweet20
autor
18. mar 2022

@ctrl nie nebola robena kultivacia, ale asi pred polrokom

ctrl
18. mar 2022

@sweet20 tak to je velka chyba že nebola na základe čoho ti i lekárka povedala že si zdravá z výsledkov spred pól roka, ?

sweet20
autor
18. mar 2022

@ctrl dnes som bola u nej na preventivke..

ctrl
18. mar 2022

@sweet20 ak na tvoje problémy odpovedala že si zdravá treba zmeniť lekára , bez kult. ako sa povie ani lístok sa nepohne.

sweet20
autor
18. mar 2022

@ctrl ja som minuly rok uz zmenila.. to je moha druha lekarka

ctrl
19. mar 2022

@sweet20 ak teda nechceš meniť , treba požiadať nielen o základnú kultivaciu kvasinjy a baktérie ale aj o rozšírenú na . (mykoplazmy , ureoplazmy ,chlamidie.aj za cenu doplatenie.
A potom sa môžeš pohnúť ďalej v riešený problému, ak budú neg, su aj iné príčiny Toto sú zakladne a ako prvotne vyšetrenia veľmi dôležité na stanovenie príčin tvojich ťažkosti.

ninka99865
19. mar 2022

@sweet20 tak treba meniť dovtedy kým nenájdeš normálnu lekárku s prístupom že to bude riešiť. Ja som tiež menila a viac krát a na počudovanie to pomohlo