icon

Bolesť pri sexe

21. okt 2022

Ahojte, dnes som 10dpo ak rátam aj deň ovulácie(neviem či sa to takto počíta). Včera sme mali sex ale keď išiel partner hlbsie, vzadu ma to bolelo. Ešte nikdy sa mi to nestalo. Je to normálne?
Doplním že menštruáciu očakávam v pondelok aj keď dúfam že nepríde a predošlé dni som mala občas pichanie v podbrušku ako pri začínajúcej menštruácii len oveľa slabšie. Je to všetko pre mňa nové tak preto také pre niekoho blbé otázky

drake122
21. okt 2022

No tak ak ti pošťuchal omylom krčok to je nepríjemny pocit a nemá to nič spoločné s cyklom.

autor
21. okt 2022

@drake122 a keď sa to predtým ešte nestalo? Môže s krčok v závislosti od cyklu posúvať? Neviem či dobre pokladám otázku ale nerozumiem sa do toho

darina6
Odpoveď bola odstránená
autor
21. okt 2022

@darina6 dobrý večer. Par dni dozadu pichanie v podbrušku asi 3 dni. Výtok sa mi zmenil na taky vodnatý. Keď sedím cítim ze je podo mnou mokro. A bolia ma bradavky na dotyk. To je všetko🙂

autor
21. okt 2022

@darina6 no a ešte som mala predvčerom večer črevné ťažkosti. 4 hodiny som sedela na záchode. Strasne bolesti brucha ako pri hnačke ale nedalo sa mi skoro vôbec. Až mi zimomriavky naskakali od bolesti. Ale to neviem či s tým niečo bude mať spoločne

darina6
Odpoveď bola odstránená
autor
22. okt 2022

@darina6 neviem narábať moc s touto stránkou, mohli by ste mi svoj názor napísať sem?

darina6
Odpoveď bola odstránená
autor
22. okt 2022

@darina6 v pondelok som bola na prehliadke. Všetko vporiadku. Mykoza to nie je. Nemám žiadne problémy s tým súvisiace🙂