icon

Bolesť prsníkov

domkaw
24. apr 2023

Ahojte baby.
Mám jednu otázku. Minule som tu písala že mi mešká menzes a myslela som si ze môžem byt tehotná no nakoniec som menzes dostala. Mňa pri každom menzese bolia prsia a tento cyklus to nebolo inak. Ale. Menzes už skončil a ja mám pocit ze ma príšerne ale veľmi bolia prsia. Dotknúť sa ich môžem na dotyk necítim nič. Ale inak ma príšerne bolia neviem to ani opísať. Na vyšetrenie s prsnkkami som bola minulý mesiac. Všetko bolo v poriadku tak si neviem vysvetliť takuto pretrvávajúcu bolesť. Stretla ste sa niektorá stym? Ďakujem za každú odpoved

ivette1223
24. apr 2023

@domkaw prsia mozu bolieť zo vsetkeho... Hormony, stres, Pms, ovulacia... Niekto ma dokonca taky stav ze prsia bolia cely mesiac 🤷🏻‍♀️ ak bolo na vyšetrení vsetko ok, tak to bude pricina jedna zo spomenutých...

denuss
24. apr 2023

@domkaw mozes byt tehotna aj ked si mala MS, ja som to tak mala v druhom tehotenstve, akurat bol MS slabsi. Na zaciatku tehotenstva mozu prsia velmi boliet, zazila som. Skus este test. No moze to byt aj iny dovod..

domkaw
autor
24. apr 2023

@denuss kedy si zistila že si tehotná? Ja som si menštruáciu ani nevšimla aká bola pretože používam menštruačné nohavičky a tam si to nejak nesom schopná kontrolovať.

anyhoney
26. sep 2024

@domkaw ahoj, čo ti nakoniec bolo?