Bolesť prsníkov po štyridsiatke
ahojte, dievcata,
prosim vas uz par mesiacov ma bolia prsniky, ale tak rozne na roznych miestach.
co to moze byt?
mamo mam ok , az 2026 mam ist.
chcem sa objednat na UTZ ale tak pre istotu sa pytam tu, mam po 40tke. Menzes nemam uz skoro vobec.
ale prechadzam si tazkym zivotnym obdobim..
dakujem.
Enzým Serrepeptáza pomáha na bolesť prsníkov
@tulipanik12 aha idem pozriet , co to vlastne je. dakujem
Mastodynon kvapky, sú na predpis
Tiez som to mala. Ja som mala este cystu na maternici, dr mi dala na 3 mesiace HAK a odvtedy vsetko ok. Cysta zmizla, prsia nebolia.
Tiez som to mala. Ja som mala este cystu na maternici, dr mi dala na 3 mesiace HAK a odvtedy vsetko ok. Cysta zmizla, prsia nebolia.
@veklipo cystu videli na sone, idem na gyndu tiez.
ja to mavam z pretazenia, vlastne svalovo-nervoveho povodu.
ja to mavam z pretazenia, vlastne svalovo-nervoveho povodu.
@falbala132 moze byt aj to, hodne som stale v pohybe daco robim
Kolísanie hormónov, nízky progesterón, vysoký estrogén, normálne po 40 tke v perimenopauze. Skús Indol
Kolísanie hormónov, nízky progesterón, vysoký estrogén, normálne po 40 tke v perimenopauze. Skús Indol
@shee11 idem na krv. tiez. prave pre toto,. lebo vsade sa pise o rakovine uz mi sibe
Nieee to isto nie. Ak by bola bolesť silná, jednostraná, pretrvávajúca dlhodobo na tom istom mieste, mohlo by ísť o cystu, fibrom a pod ... Ak by bola hrčka, výtok, treba dať vyšetriť, ale rakovina je ozaj posledná najmenej pravdepodobná možnosť.
Ja som toto riešila presne minuly mesiac. Hrcku som si ale nenahmatala. Šla som k obvodnej, ta ma poslala na ultrazvuk, no povedala mi, že nepredpokladá nádor ani nič podobne, lebo to je bolesť v jednom mieste. Že prsníky bolia bežne a odporučila mi kúpiť si v lekárni pupalku. Mna boleli oba prsníky, až v podpazusi som pociťovala takú tahavu bolesť a niekdy mi to az vystreľovalo do prsníkov akoby ma tam niekto pichal. Vybavila som si ultrazvuk do týždňa od prvého vystreté ja, na pravo som mala malu čistú, ale o tej som vedela už dlhšie. Takže na ultrazvuku sa nič nenašloa dr tam mi povedala to iste, že v dôsledku hormónal zmien prsníky bolia, tiez odporučila pupalku.
Ja som toto riešila presne minuly mesiac. Hrcku som si ale nenahmatala. Šla som k obvodnej, ta ma poslala na ultrazvuk, no povedala mi, že nepredpokladá nádor ani nič podobne, lebo to je bolesť v jednom mieste. Že prsníky bolia bežne a odporučila mi kúpiť si v lekárni pupalku. Mna boleli oba prsníky, až v podpazusi som pociťovala takú tahavu bolesť a niekdy mi to az vystreľovalo do prsníkov akoby ma tam niekto pichal. Vybavila som si ultrazvuk do týždňa od prvého vystreté ja, na pravo som mala malu čistú, ale o tej som vedela už dlhšie. Takže na ultrazvuku sa nič nenašloa dr tam mi povedala to iste, že v dôsledku hormónal zmien prsníky bolia, tiez odporučila pupalku.
@eternity24 dakujem verim ze to budem mat OK.

Enzým Serrepeptáza pomáha na bolesť prsníkov