icon

Bolesť v ľavom prsníku

18. feb 2025

Ahojte. Už asi týždeň vnímam takú čudnú bolesť v prsníku. Akoby ma tam sem-tam pichlo. Niekedy akoby takú ťažbu, neviem to popísať. Chodím na sono kazdy rok, keďže mám dosť cýst a v jednom prse fibrom - z neho mi brali i vzorku, všetko ok. Nič si v tom prse nezmazala, je to skôr z vnútornej strany, lebo našla som tu dáke fóra ale skôr bolesť bola akoby pod pazuchou. Mne ide skôr k stredu tela. Nie je to hormonálne, to poznam. Sono mi robili naposledy koncom decembra. Nič si v ňom nehmatam, našťastie. Ale znervózňuje ma to.

henii
18. feb 2025

Ďakujeme za oznámenie

rebi789
18. feb 2025

Fibrocysticke prsniky reagujú na hormonálne zmeny veľmi citlivo, ak nosíš push up podprsenky alebo veľmi tesné tak prestaň nosiť

dennissa16
18. feb 2025

@henii nepochopim toto. Preco? Naco? povedz mi 🤷‍♀️

balerina2025
18. feb 2025

nebola si chora? mna zvyne uzlina boliet

autor
18. feb 2025

@dennissa16 tie reakcie sú hrôza… hlavne, že konik je forum a niektori to ešte stále nepochopili…mám veľké lajdave prsia, push up nenosím ale je fakt, že mám novú podprdu, možno cecek nie je zvyknutý alebo nie je dostatočná podpora a je to svalovica? Toto je hrôza. Všade okolo sama osveta, dbanie na prevenciu a potom keď je dačo inak než obvykle, človek sa ide zjancit.

autor
18. feb 2025

@henii rado sa stalo

diaszoky
18. feb 2025

Od chrbtice

henii
18. feb 2025

Ale veď treba položiť otázku a je všetko v poriadku, nie?

januska12323
18. feb 2025

Tak si daj starú podprdu a zistíš či zo bolo z novej.

simona20201309
18. feb 2025

Možno hlúposť, ale naposledy som mala to iste co ty a nasla som si pod prsníkom veľkú vyrazku🙈🙈🙈
A raz som tiež mala bolest prsníka, nakoniec to bola svalovka. Nedvihala si niečo čo bežné nezdvihas? Nemalovali ste? Nerobila si niečo pri čom si používala prsné svaky ktoré inokedy nepoužívaš?

miko_matata
18. feb 2025

kolko mas rokov?

autor
18. feb 2025

40, práveže mám pocit, že nič take som nerobila

balerina2025
18. feb 2025

ja to niekedy mam, klud
ak mas pochybnosti smer gynda.,
mna to tak bolieva na pravo tam kde je prsny sval, kludne si si to mohla natiahnut v praci ci doma pri upratovani

nattyyss
20. feb 2025

Dobrý deň. Už je to lepšie? Mám niečo podobne, ale mna to boli len pri dotyku z boku prsníka. Sono som mala minuly týždeň a bolo ok.