Bolesť v podbrušku počas ovulácie
Zienky, mavam bolestivu ovulku neikedy viacej niekedy menej, v sobotu som ju citila, aj taky typicky vytok som mala ale co bolo cudne aj ma prehanalo. Dala som si algifen ale taku tupu bolest v celom podbrusku som citila cely den aj bolest v krizoch. Vcera to pretrvavalo, citim xele podbrusko, kostrc aj krize. Skusala som ich kusok rozhybat ale pohyblivost bola dost odmedzena a bolestiva. Teraz rano som sa zobudila zase na tu tupu bolest v lrizoch a poddbrusku, zaroven mi prislo nevolno, zacalo mi busit srdce lebo ma chytila panika. Ked si prehmatam podbrusko neboli nikde ale ked kychnem tak boli. Moj dr ma volny termin az v stredu. Neviete nieco poradit?
Ja, mávam pri ovulacii horsie bolesti ako pri menzese. Neskutočne tlaky na konečnik, ako keby som mala hemoroidy. Rezave bolesti v celej dolnej panve a trva ni to okolo troch dni.
@anna777115 ja mavam ostre bolesti par hodin a potom uz nic. A teraz uz treti den, ale tupe no bolia aj krize aj slabiny tak neviem lebo v sobotu som dala krizom a slabinam riadne zabrat

Ja, mávam pri ovulacii horsie bolesti ako pri menzese. Neskutočne tlaky na konečnik, ako keby som mala hemoroidy. Rezave bolesti v celej dolnej panve a trva ni to okolo troch dni.