Bolesti po laparoskopii
Ahojte. Včera ma operovali / sterilizacia/ po operácii som sa cítila ako po " opke". Mierne rozbitá. Dnes má pustili domov. Včera ma bolel krk dusilo ma zrejme trubica na dychanie. No dnes katastrofa. Klučne kosti hrudník chrbát krk pod jazykom všetko mam akoby svalovku. Asi je to plynom keď ma nafukli. Neviete čo by pomohlo zbaviť sa toho čo najskôr? Bruško ani necítim ale toto je hrozne. Ďakujem
@pictbridge ja som mala pred týždňom konizáciu v narkoze a neskutočne som mala svalovicu od brucha až po krk, nevládala som sa ani z postele zdvihnúť. Plus 1 a pol dňa som kašlala, čo som mala podráždené hrdlo z intubácie. Vedľa mňa ležala pani, ktorá mala laparoskopiu a hovorila jej dr že môže mať bolesti pri kľúčnych kostiach.
@pictbridge
@pictbridge síce po vybratí žlčníka, ale asi týźdeň som mala tieto pocity, takú svalovku ako keby. Kamarát je lekár a jeho mamina bola tiež laparoskopicky (nepodarilo sa tak aj riadne ju otvorili) na odstránení ženských orgánov a tiež mala tieto pocity 😐
@pictbridge Je to sposobene vstrebavanim plynu, ktory pouzili pri operacii. Prve dni su najhorsie, do tyzdna to prejde.
Pre mna to bolo horsie ako tie stehy v bruchu.
@pictbridge len pockat tak dva dni este.
Dievčatá ďakujem za odpovede ukludnilo ma to. Dnes je to o 20% lepšie už ale stále je to nepríjemné.
Dobrý deň vidím že už je to staršia téma ale skúsim prosím vás kedy to prešlo? Som 2. Deň po laparoskopii a mám akoby svalovicu celého brucha a neskutočné bolesti ramien. Cítim každý nádych. Ďakujem

@pictbridge to potrvá tak týždeň dokopy. Tiež som mala operáciu v júni, a som myslela že umrem z tej bolesti v kľúčnej kosti a krku..toto bolo najhoršie