Bolesti po potrate
Ahojte. 8.2. Som prekonala samovoľne potrat. Plod sa prestal vyvíjať v 6tt. Bola som na kontrole 17.2. a mala som tak ešte niečo 7mm tak mi predpísal injekcie na stiahnutie maternice. Znova som spinila a išli aj zrazeniny. Ale už nekrvacam od utorka ani injekcie si nepicham a dnes som si všimla ze keď ležím a zatlačiť na podbrusko tak ma to boli. Ale len vtedy keď zatlacim. Na ďalšiu kontrolu idem v pondelok. Nemám ani teplotu ani nič. Dnes má akurát začali bolieť kríze ako pri Ms. Môže sa jednať o zápal? Alebo sa maternica dáva dokopy keď ma to boli len pri stlačení? Niesu to žiadne veľké bolesti. Ako hovorím len keď stlacim. Ďakujem za odpovede.
@sandyan tak ja som si nedala nič lebo v podstate sa ho nechytam. Len som mala taký pocit že či je to ôk. Lebo ma to tak od vaječníkov skôr boli nie v strede.
Anoo presne aj mna bolelo na pravej strane skor,,vajecnik ale naozaj preslo to..skus no-spu je to na hladke svalstvo mne sa ulavilo😊
@sandyan ďakujem krásne. Som sa zľakla ze ci nie zápal maternice. Keďže ešte neviem ci som úplne docistena.
Pri zapale by si mala hlavne horucku, mozno vytok a bolestivost v klude, nie len pri stlaceni. Pockaj par dni a ak to stale budes pocitovat, kludne sa chod dat skontrolovat, ak by si mala vacsie problemy dovtedy, tak chod skor 🙂 a vlastne teraz citam ze ides v pondelok, tak to si myslim, ze je tak akurat 🙂
Nemám ani horúčku ani vytok. Prevezený mam pocit ze mam ovu ak je to možné. Ešte som toto nezažila tak neviem. V pondelok idem na kontrolu k DR ci je všetko čisté alebo musím na kyret. Len som sa zľakla lebo neviem ako sa ma prejavovať zápal. Ďakuje za odpoveď.
@saraag ahoj. Prepáč že tak neskoro nechodím se už nejak. Nakoniec tie injekcie pomohli. A všetko odišlo.

Hlavne si brucho nestlacaj podla mna,,naco?? Skusas ci bude boliet??? Mna tiez bolelo po kyretazi priatel ma nestastne stisol,,ale trvalo to max 2-3 hod zabrala mi nato no-spa..