Bolestivá hrčka na prsníku po dojčení
16. mar 2025
Dobry den, chcem sa opytat na vasu radu asi pred 5 dnami mi velmi silno potiahlo babatko prsnik co uz nekojim mi az mlieko vystreklo ozaj velmi neprijemne. Este v ten vecer ma to zacalo hrozne boliet neviem sa toho ani dotknut ani spat na tej strane, aj ked len sedim to boli natierala som to octanovym kremom ale nepomohol potom flector gelom tiez nepomohol na sono som objednana az na stredu ale mam v tom prsniku zospodu bradavky hrcku velku ako lieskovi oriesok a hrozne ma boli na dotyk co myslite ze to moze byt? co by som si mala na to dat? stretli ste sa s niecim takymto? radsej davat studene ci teple ? dakujem za kazdu radu

V prvom rade s tým ísť k lekárovi . Okamžite . Doteraz mám pred očami seba ako som týždeň tajila mužovi ako veľmi ma bolí prsník ,a koľko výrazne veľkých hrciek tam mám . Keď ma donútil ísť k lekárke tak som plakala ako blázon ,že nemôžem zomrieť mám malé deti . Povedala mi ukludnite sa keď boli ,dobre je..išla som okamžite na sono a všetko v poriadku . Ale nikdy by som už ďalej ani ten týždeň nečakala..