icon

Bolestivá ovulácia a bolestivé snažilkovanie

figurka1985
16. jún 2012

Zdravim dievcata. Pozeram, ze je tu dost tem na bolestivu ovulaciu, ale este ziadna to nespajala so snazilkovanim.... Posledne mesiace mavam pravidelne bolestivu ovulaciu- z praveho vajecnika. Tie bolesti mnohe z vas poznate- nebudem ich opisovat...
Trapi ma to, ze sa snazime o mimi... ale pocas styku mam pocit, ako keby vo mne bolo nieco napucane, a mm do toho neustale udieral. Znie to trochu smiesne, ale mam krute bolesti. Mm je velmi vnimavy, tak sa snazim nedat najavo ani kutikom ust, ako ma to boli.... Dievcence- ako to riesite? Ako sa dockat nasho "splynutia", ked to nie je dvakrat prijemne??? Trapi ma to, pretoze viem presne kedy mam ovulku- som rada, ze ju mam. Ale nechcem sa dopovat liekmi. A ked sa budem vyhybat sexiku pocas nej, ziadne mimi nebude ☹
Ta bolest znamena narastanie ffolikulov a ked bolest ustupi- znamena to, ze foliky uz praskli? Aby som sa vedela lepsie nacasovat, a tie 3-4 dni bolesti pocas sexiku obmedzit na jeden- ten SRAVNY.
Ake s tym mate skusenosti?
Dakujem za vsetky odpovede 😉

beju
18. júl 2012

Ja mám podobný problém. SOm ale pod clostil stimuláciou už 3 cyklus a práve v čase ovulácie, kedy by sme sa mali najviac snažiť ma to bolí a nielen pri sexe.

alzbetkacicka
5. apr 2024

@figurka1985 ahoj,už je to dávno ale zistila si nakoniec ako to bolo s tou ovulaciou?boli to keď rastu folikuli alebo keď prasknu?tiež ma to boli ale mam to tak zvláštne,podla hlienu sa to nedá zistiť,ten raz mam a raz nemám.
Ide o to ze 6 až 7 dní po sebe sa to nedá robiť,nie vždy to vyjde časovo a muž to potom berie ako nasilu,preto neviem kedy je najlepsi čas,skúšala som aj ovulacne testy a ta bolest je deň po pozitivnom teste alebo 2 dní po pozitivnom teste,tak neviem určit ci vtedy rastie folikul alebo praska.dakujem pekne a všetko dobré prajem.😊