Bránia antidepresíva otehotneniu?
Ahoj snazilky, mam jednu otazocku. S manzelom sa uz 10 mesiacov snazime o splodenie dietatka a zatial bohuzial neuspesne ☹ Pravdupovediac, uz sme z toho obaja velmi nestatni a demotivovani. Tak ma teda napadlo, ci nemoze otehotneniu zabranit aj uzivanie antidepresiva a lieku proti uzkosti, ktore beriem uz pomaly 1 rok. Je to sice len taka minimalna davka, ze to mozem kedykolvek vysadit, ale doktorka mi to este neodporuca. Vraj sa mame snazit a dovtedy, kym sa zadari, brat aj lieky, potom vysadit. Napadlo ma vsak, ci to nemoze sposobit to, ze nech sa akokolvek velmi snazime, nie a nie sa dockat tych vytuzenych 2 ciarok. Mate s tym niektora skusenosti? Ja uz klesam na duchu, tak velmi by som si uz chcela privinut ten malicky zazrak, ktory je len nas....
@mmatulienka my sme ešte len po roku začali hľadať príčinu, trvalo potom polrok dokiaľ sa prišlo nato čo to je, kde je problém, potom ďalšie 4mesiace a podarilo sa to, tak trošku dlšie ako 10 mesiacov, nemyslíš? My sme absolvovali ja komplet gyn. vyšetrenie, výtery a pod., manžel spermiogram a potom vitamínovú kúru. A vyšlo to až po nasadení tabletiek na vyvolanie ovu a aj jej dozretie. Tiež to vyzeralo, že problém nie je nikde, lebo jedno dieťa máme
@mmatulienka Ahojky. Príspevok je starý a chcem sa len spýtať ako si riešila svoj problém ... Tiež beriem AD a budem ich mať celé tehu a snažíme sa 🙂

@mmatulienka to ti povedala terapeutka a čo ti hovorí tvoj gynekológ? Boli ste už na vyšetrení? Ja poznám babu ktorá antidepresíva užívala aj celé tehu, jej stav nedovolil vysadiť ich. Skor bude problém v tom ako sama píšeš o demotivácii Vás oboch, tam by som hľadala problém. Radí sa prestať sústreďovať pozornosť len na // čiarky na teste 🙂