icon

Brušná hernia po pôrode

kata1234
6. dec 2021

Ahojte prosim vás máte niekto skúsenosti s brušnou jedinou po pôrode ? Som rok po pôrode s teraz som na to prišla že čo to je keď som dvíhala dlho malého a vyšlo mi trošku vonku crievko a som to dnu zatlačila.veľmi som sa vyľakala ďakujem za rady.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kata1234
autor
6. dec 2021

@lubka261 a tiež ti vyšlo vonku crievko a mala si to také trošku na dotyk citlivé? Ja som sa zľakla veľmi tiež by som to najradšej hneď chcela poriešiť ale korona ako píšeš chcem hneď po novom roku

kata1234
autor
6. dec 2021

@lubka261 myslela som herniu len zle mi skočilo slovo

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kata1234
autor
6. dec 2021

@lubka261 och tak to verím 😩a akú veľkú ju máš?casto ti vychádza crievko? Ja som ztoho úplne vyplašená lebo prvýkrát sa mi to stalo ale aj ti preto že som dosť dlho nosila malého na rukách a zle som držala telo no dúfam že sa to už nestane…dala som si sťahovací pas aj

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kata1234
autor
7. dec 2021

@lubka261 och no aj ja som si tak merala rátame 3prsty a máš tak trošku pupok dovonku?vies čo ja som ztoho hotová neviem či počkať už po novom roku ísť stym k dr alebo teraz

lubka261
Autor odpoveď zmazal
lubka261
Autor odpoveď zmazal
kata1234
autor
7. dec 2021

@lubka261 aha jasne ďakujem asi zbehnem k obvodnej ale ako zistím či je to akútne ? Pri zdvíhali si to mala občas citlivé na dotyk ? Lebo ja keď dosť som zdvihala tak trochu to bolo na dotyk citlivé :( bojím sa

lubka261
Autor odpoveď zmazal
lubka261
Autor odpoveď zmazal
kata1234
autor
8. dec 2021

@lubka261 ďakujem popozeram si to tam …a inak zvyklo sa ti stať že ti vyšlo crievko ? Mne raz a hneď som to zatlačila ..nemohli sa tým nič stať? Nemala som utekať hneď k dr?to bolo vtedy ako som veľmi dvíhala nemohlo sa niečo poškodiť?nic ma neboli odvtedy mám kľudovy režim a nezdvíham deti 😒