icon

Canesten GYN Kombi

23. apr 2022

Ahojte, prosim vas ak ste uzivali canesten vaginalnu tabletu (1ks) kedy ste pocitili zlepsenie? Dala som si ju predvcerom vecer ale stale citim palenie a svrbenie. Davam si aj krem. Dakujem pekne.

katka13katka
23. apr 2022

Mne canesten vobec nezabera na mykozu. Tiež som skúšala tabletku aj krém ale nepomohlo 🤷

autor
23. apr 2022

@katka13katka mne praveze pred par rokmi velmi rychlo zabral ale teraz akosi nic ...co ti teda pomaha?

eviku777
23. apr 2022

Predvcerom? a ako vies dnes posudit ci ucinkuje? ved to je nerealne… niekolko dni posobi a “ vyteka” az po par dnoch budes vediet ci ucinkuje

eviku777
23. apr 2022

@katka13katka zabera, pokial mas mykozu, akonahle je mykoza smiesana s bakterialnou infekciou co vela zien nevie rozlisit tak automaticky nezaberie

sasha10
23. apr 2022

Zabera mne ako jedina, ale prve pride este zhorsenie podla mna a tak po 3 dnoch už je pokoj. Určite nezaberie hneď, tak 3 dni počítaj.

autor
23. apr 2022

@sasha10 super dakujem, ved prave ze dnes citim tiez ze je to horsie, tak este pockam par dni a ked nic tak pojdem k doktorke

autor
23. apr 2022

@eviku777 ok vdaka za odpoved, to som prave nevedela ze ako dlho asi trva kym zaucinkuje

ctrl
29. júl 2025
@anonym_autor

@eviku777 ok vdaka za odpoved, to som prave nevedela ze ako dlho asi trva kym zaucinkuje

@anonym_autor ahoj sice staršia téma , ale kedy si pocítila zlepšenie?