icon

Carnium botanicals Slovensko - skúsenosti

alica93
27. feb 2023

Žienky mate s tým to produktom niekto skúsenosť? Pomôže to fakt na zápaly, Mykozy, hlavne na svrbenie? Chcem to vyskúšať už to trvá Mykozy veľmi dlho, teraz mam kvasinkovu infekciu už som z toho zúfalá ku gyn chodím neustále, dúfam že mi môže toto pomôcť

kisha769
24. júl 2025

@alica93 neviem ci máš ešte aktuálny problém ja som si nasadila HerBiotic a po2 mesiacoch mi zapal vymizol co som roky s nim bojovala, určite nie každému sadne za mňa super akurát teraz začínam mať zdravotné problémy a opäť mam nepohodlie odspodu, som chorlavejsia tak som si objednala ku HerBiotic aj femcare tak dúfam ze zaberie

drobaja
29. okt 2025
@kisha769

@alica93 neviem ci máš ešte aktuálny problém ja som si nasadila HerBiotic a po2 mesiacoch mi zapal vymizol co som roky s nim bojovala, určite nie každému sadne za mňa super akurát teraz začínam mať zdravotné problémy a opäť mam nepohodlie odspodu, som chorlavejsia tak som si objednala ku HerBiotic aj femcare tak dúfam ze zaberie

@kisha769 ahoj. Ak by si ich chcela brat aj do budúcna, ja Ti veľmi rada predám aj moje. Bohužiaľ som si hned objednala tri balenia a neskoncila som ani prvé, keďže mne sa z toho velmi točila hlava🙂‍↔️.
Prajem pekný večer.