icon

Časté nutkanie na močenie počas jazdy autom

petus998
17. máj 2025

Ahojte stretli ste sa s tým ze keď idete v aute mate nepúšťali pocit na cikanie? Napr po 15minutach? Ja tým trpím ani neviem koľko asi rok ja som vždy milovala cestu autom dlhú a teraz mam problém 10min do obchodu berú ma stavy že sa počkám že ma núti ísť na VC neviem ako to riešiť... Ak by ste mali niekdo podobnú skúsenosť môžte mi napísať dakujem

frflos_nespokojny
17. máj 2025

neviem cim to je, ale asi cestovna horucka 🙂
poznam to velmi dobre a niekedy to vie vytocit do vyvrtky
nastastie to nie je stale a najhorsie je ked musim zastavovat po sebe v kratkych intervaloch a nie je to koli kave, alebo vela vypitia tekutin a ani zapal mocoveho mechura

moonlight1210
18. máj 2025

@petus998 ak sa ti to inak bezne nedeje stale, tak pre nieco si v strese, ze stracas kontrolu v takej chvili. Ze si ako v pasci.
Nejde o to, ze sa ti naozaj chce (hoci je pravda, ze keby clovek chodil hoci aj kazdych 5 minut skusat na wc, vzdy nieco vytlaci, oblicky totiz funguju priebezne, nonstop).
Ide o to, ze ta stresuje, ze v takej chvili (v aute) nemozes hocikedy, kedy sa ti zachce (teda ucitis potrebu). Tak ju tam “citis” o to naliehavejsie.

A najskor to zacalo v suvislosti s niecim uplne inym, co si si ani neuvedomila.

stankadu
18. máj 2025

Ako písali vyššie a veru, psychika je silná čarodejka. Môj muz to mal rovnako, keď musel šoférovať. Každú chvílu na záchod. Tak sme sa pri dlhšej ceste dohodli, že ešte skúsi vydržať na ďalšiu benzínku. A takto postupne sme to predlžovali. Dostali sme sa az na 1 hodinu, čo je fajn. Ja osobne tiež potrebujem doobeda často na wc, ale ja to mám z liekov.