icon

Cefixime a Macmirror - streptokok v pošve

vera55555
11. mar 2025

Prosím vás je tu niekto kto pracuje v zdravotníctve? Mám takú dilemu. Mala som zápal močových ciest. Bol tam streptokoka predpísali mi ciphin ale zle som ho znasala a po 4 dávke vysadila ( po dvoch dňoch). Lekár mi nič iné nedal lebo som sa cítila lepšie. Ale na gynekológii mu tiež zistili streptokoka. Dostala som Macmirror. Ale do toho prišla strašná chrípka. 2 týždne horúčky a zápal dutín. Skončila som dnes na ATB. Dostala som Cefixime antibiotiká. Teraz otázka. Pozerám že je aj na močové cesty ale na gynekologické nepíšu nič. Pomôže mi aj na streptokoka v pošve alebo nie? Nechcem brat 2 antibiotika. Ale tie dutiny mám hrozne. Proste boli ma hlava a musím ich brať lebo no hruza čo ťa chrípka mi spôsobila. Preto sa pýtam či musím aj Macmirror alebo nemusím... Ďakujem ❤️

tanika
1. jún 2025

@vera55555 ahoj pomohol ten sprax ( cefixime) aj na gynekologicky problem??? Zaujimava ma to lebo cakam na vyskedky a mam problem s mocovymi cestami a obmedzene užívanie atb kvoli alergií co tolerujem je teda cefixime , sunamed ( zinat a ciplox nesmiem ) pomoholl ti teda ??? Dik moc

vera55555
autor
28. jún 2025
@tanika

@vera55555 ahoj pomohol ten sprax ( cefixime) aj na gynekologicky problem??? Zaujimava ma to lebo cakam na vyskedky a mam problem s mocovymi cestami a obmedzene užívanie atb kvoli alergií co tolerujem je teda cefixime , sunamed ( zinat a ciplox nesmiem ) pomoholl ti teda ??? Dik moc

@tanika vieš čo nie. Streptokoka mám stále. Nechápem. Ale vraj sa je ho ťažko zbaviť. Aj manžel bol na vyšetrení a nič. Všetko ok. Ale u mňa streptokok stále.