Červená vyrážka pod prsiami
Dievcata, neviete o aký typ vyrazky moze ist? Robi sa mi to pod prsiami sporadicky, nezalezi ci teplo, zima, ked natriem propolisom zmizne to do 2 dní, robi sa mi to od 2. porodu co som z nemocnice prisla, sprcha kazdy den, velke prsia som mala vzdy a nerobilo sa to. Su to take vacsie flaky, stipe to akoby, silno cervene, uplne iba mierne vystupene..nemá. iekto skusenost? Co by pomohlo?

Choď na kožné neviem či mám to čo ty ale tiež ma to trápi.Cervene boľavé to je a také mokré čudné to cítiť...dala mi mastičku takisto nezáleží na Tom či sa spotim či nie raz za čas sa mi to spraví.Uz som rozmýšľala či si to zle poutieram po sprche či čo neprišla som na to.
https://dermablog.cz/2798/pityriasis-rosea-gibert/
Prečítaj si toto.. s týmto ja bojujem uz roky, nič mi nepomáha, proste príde a odíde.. mám to od 3tieho pôrodu.. u koznej mi diagnostikovali snáď všetko čo sa dalo (najviac ma nahnevalo keď prvá voľba doktora bola že svrab, pritom to vôbec nemalo také príznaky a povedal mi že mám natrieť nejakým krémom aj bábätko.. keď som si prečítala pribalovy letak skoro ma porazilo, pre deti nebezpečné)
Mám to presne pod prsiami, na podbrušku.. teraz po rokoch sa mi pridali aj alergie (to sa mi vyhadzuje zihlavka) a už som celá červená pomaly po akomkoľvek jedle... 😵💫
@viestta no jedine asi iba smer kozne lebo ma porazi uz
@elenatomasova mokre áno aj také to byva, keď to ale utriem tak to stipe, uplne podobne ako ty mi to pride
@jana_eyre_2 no jemine, to je riadne neprijemne :/ ja mam ale taketo take vacsie tiefkaky a nezlupuju sa, mna už tiež napadlo mykoza, zihlavka, je to len divne v tom, ze ozaj to pride barskedy, vobec nezalezi na prášku na pranie, materialy oblecenia, či je telo po sprche alebo nie, otras

Moze to byt mykoza, chod na kozne